dinsdag 27 september 2016

BEAUTY - NYX Soft Matte Lip Cream in Ibiza & Milan
De Soft Matte Lip Creams van NYX zag ik al héél vaak voorbij komen. Te vaak naar mijn idee want elke keer als ik ze zag kwamen ze weer wat hoger op mijn wishlist te staan. Toch kon ik mij een hele tijd inhouden, tot een vriendin van mij de kleur Ibiza op haar lippen had en ik niet anders kon dan bij thuiskomst deze én Milan te bestellen. Kijk je mee of ik ze de hype waard vind?


In de weken voordat ik ze bestelde had ik al heel wat research gedaan dus had ik al een heleboel reviews gelezen en tig foto's bekeken. Alleen zat ik met één ding. Op elke foto leken de kleuren weer anders. Hoe moest ik nou weten hoe ze er in het echt uitzagen? Naar een fysieke winkel was geen optie dus besloot ik Milan op de gok te kopen omdat die iedereen eigenlijk wel heel goed stond.                                                                    Milan & Ibiza

Milan 

Toen ik het pakketje binnen kreeg was ik aangenaam verrast over Milan. De kleur leek in de huls nog mooier dan ik had gedacht. Een beetje tussen nude en licht roze in. Precies wat ik zocht! Alleen toen ik een swatch wilde maken was de kleur opeens een stuk meer roze. Huh?! Ik vond het nog steeds een hele mooi kleur, maar hij zag er toch echt anders uit dan in de huls. Niks aan te doen. Op de lippen dan maar! Wat ik op de foto ook al zag, was dat hij bij iedereen wel anders leek. Ik vind dat je ook echt heel goed verschil ziet met de swatch op mijn arm. Op mijn lippen is hij echt een stuk meer roze.


Ook op mijn lippen vind ik het een hele mooie kleur, maar ik vind het nog steeds wel jammer dat het niet de kleur is zoals hij leek in de huls.

Ibiza 

Van Ibiza wist ik dat deze feller was. En dat wilde ik dan ook graag proberen omdat ik hem bij een vriendin zo mooi vond. Deze knalkleur droogt net als Milan matte op, wat je ook al aan de naam kunt zien,


Ibiza dekt duidelijk wat minder dan Milan op de foto. Wel vind ik het een hele mooie kleur. Hij zit een beetje tussen rood en roze in. Op deze foto neigt het wat meer naar roze vind ik, maar op andere momenten lijkt het juist wat meer rood.

Conclusie:
Ik vind vooral de kleuren van de NYX soft matte lip creams heel erg mooi en ben dan ook zeker van plan om nog meer van deze pareltjes in de slaan. Wel moet je erg uitkijken met welke kleur je echt koopt. De kleur kan op de lippen namelijk nog erg verschillen met hoe de kleur er in de huls uitziet, zoals bij Milan het geval was.

NYX Soft Matte Lip Creams zijn te koop voor €7,65 bij Douglas. 

Wat vind jij van de NYX Soft Matte Lip Creams? En welke zou jij mij aanraden?

Liefs,
Denise

                                     Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. Ik heb er drie gehad, maar ik heb er nog één over. Dat is de kleur die er echt uit springt haha. Voor de prijs vind ik ze prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze kleurtjes zo leuk! En die geur vind ik zo lekker he hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze nog steeds niet in mijn bezit. Tijd om hier eens verandering in te brengen. Vind vooral Milan mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had Milan ook bekeken in de winkel maar vond hem te roze toen ik hem op mijn hand uitprobeerde. Beetje jammer dat hij er niet uitziet zoals de kleur van de verpakking, maar hij staat je wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen