donderdag 13 november 2014

'Nieuw jasje!'Hi!Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, heeft onze blog een nieuwe layout, een 'nieuw jasje' !  Wiehoe!

Credits naar Denise die alles zo mooi heeft aangepast.

Ook met onze vorige layout waren we erg blij, maar die was toch wat minder 'zakelijk' en minder 'strak'.  Omdat wij allebei van strak houden, en omdat dat er wat zakelijker uit ziet, hebben we voor deze layout gekozen! Wij zijn er erg blij mee!

Wat vinden jullie van onze nieuwe layout? We zouden het leuk vinden als je een berichtje achterlaat!:)

Liefs,

Melanie


Ps.  Zoals jullie waarschijnlijk al door hadden heb ik (Melanie) al super lang niets geplaatst. Ik had het erg druk met stage, werk, sport, rijden, en daarbij leuke dingen doen met mijn vriendje en vriendinnen, dat ik eigenlijk vrij weinig vrije tijd had. Inmiddels ben ik nu alweer bijna 2 weken naar school, en wil ik gaan proberen weer wat meer te schijven! Gelukkig heeft Denise al die tijd wel gaatjes gezocht om een artikel te schrijven, zodat onze blog niet stil lag. Excuses en Credits aan Denise! En natuurlijk ook aan onze lezers/lezeressen die onze blog blijven volgen, ook al word er niet dagelijks wat gepost!

2 opmerkingen:

  1. Ik weet niet hoe jullie vorige lay-out eruit zag, maar ik kan wel zeggen dat ik hem nu heel erg mooi vind! Leuke blog hebben jullie trouwens <3

    BeantwoordenVerwijderen