zondag 23 november 2014

Verlanglijstje


Sinterklaas is alweer een week in het land.. En dat betekend (voor velen) cadeautjes!De sfeer rond Sinterklaas vind ik altijd erg gezellig, vooral pakjesavond! Nu ben ik wat ouder en doen wij niet echt pakjes avond meer.. (Alhoewel dit jaar wel met nichtjes en neefjes ......! Leeuuk:)), maar toch vieren de meeste mensen vaak nog wel Sinterklaas, of dit door lootjes trekken of bijvoorbeeld voor in het algemeen een man of vrouw wat kopen en door middel van een spelletje uiteindelijk wat krijgen is, een gezellige avond is het vaak zeker wel!

Om even verder op de lootjes in te gaan.. Bij lootjes trekken horen vaak ook verlanglijstjes! En ja.. Hoe leuk het ook is, je zit eigenlijk altijd aan een maximum bedrag vast, en dat kan soms best lastig zijn!

Dit jaar doe ik mee met de familie van mijn vriend, super leuk! Maar wat moest ik op mijn verlanglijstje gaan zetten.. Geen idee! En dan raad je het vast al, bij meiden staan er toch vaak make-up, nagellak, deo, of sieraden op het lijstje (wat bij mij uiteindelijk ook het geval was).

Wat uiteindelijk op mijn lijstje is gekomen zijn de volgende producten/accessoires;

-Donkerblauwe nagellak, ik heb al heel veel nagellak, maar de echt donker blauwe ontbreekt nog

                                 
     
-Goude glitter nagellak, eigenlijk geld hier hetzelfde verhaal als bij de blauwe nagellak, buiten dat vind ik het erg leuk met bijv. Kerst!
                             

                                                


-De selfie stok , deze word nu voor €2.99 euro verkocht bij action, het lijkt mij erg leuk om zo uit te kunnen testen!

                                                 


-Het MUA make-up palette (the perfect nude undress me 1), Ik ben hier bij de kruidvat gaan kijken en helaas verkopen ze hem hier niet..): maar wie weet!

                                                  
                                                 


-Een chocolade letter.. Lekker cliché;)

-Een leuke lippenstift

Wat vind jij van het 'vieren' van Sinterklaas? En wat heb jij op je verlanglijstje?

Ik ben benieuwd!


Liefs,

Melanie


1 opmerking:

  1. Mensen zijn op zoek naar deze redelijk geprijsde hd actie cam kruidvat omdat de kwaliteit van het product goed is en de prijs ook niet zo hoog is.

    BeantwoordenVerwijderen