zaterdag 29 november 2014

Wishlist Update

Een paar maanden geleden plaatste ik een Wishlist. Ondertussen kan ik met een bigsmile op mijn gezicht zeggen dat ik sommige artikelen heb kunnen afvinken. Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht leek het me leuk om een wishlist update te maken. Want behalve dat er dingen af zijn gegaan, zijn er natuurlijk ook weer dingen bij op gekomen! Kijk je mee?Afgevinkt:

Chanel mascara:

Jaaaa, Le volume de chanel is een onderdeel van mijn mascara stash geworden! Ongeveer een maand (?) nadat ik de wishlist had geschreven kwam bij de Ici Paris XL de actie; 40 % korting op alle mascara's. Dat laat ik me natuurlijk geen 2e keer zeggen. Ik wist niet hoe snel ik naar de winkel moest om Le volume de chanel te kopen. En dat voor maar ongeveer €18! Happy me, hij is zo mooi!

Mac Lipstick:

In de herfstvakantie ging ik naar Amsterdam. Daar kocht ik mijn allereerste MAC lipstick. Ik wou graag een lipstick die ik elke dag zou kunnen dragen. Hele felle of donkere lipsticks draag ik niet naar school. Dus leek het me beter om van MAC eerst een lipstick te kopen die ik ook naar school zou dragen. In de MAC store werd ik geholpen door een hele aardige verkoper en ik verliet de winkel met de Viva Glam V1
Er staat er nog wel een MAC lipstick op mijn wishlist. Daar vertel ik straks meer over.

Essie nagellak

Op mijn wishlist die ik een paar maanden terug postte, stond Essie nagellak. Op dat moment had ik er één in mijn bezit. Inmiddels heb ik 10 normale Essie's en heb ik 3 mini's van een vriendin gekregen - zo lief!-. Ik vind echt dat Essie heel erg fijne nagellak heeft. En ze zijn ook nog eens heel mooi! Toch blijf ik €9,99 wel veel geld vinden voor een potje nagellak. Daarom koop ik vaak de exemplaren waar 50% vanaf gaat. Zoals jullie kunnen zien heb ik Essie toch nog in mijn nieuwe wishlist gezet. Ik wil heel graag Jiggle Hi Jiggle Low! - Stiekem heb ik hem al op eBay gekocht, hihi-.
Nieuw in de wishlist

 
Zwarte laarsjes met hakEen tijdje geleden ben ik echt hele mooie schoenen tegengekomen bij de Schuurman schoenen. Het waren korte, zwarte laarsjes met een hak. - die op de foto is van Mango, en is niet degene die ik bedoel- . Ze waren er alleen niet meer in mijn maat. Balen!


Real Techniques kwasten


       
Goede kwasten zijn essentieel voor een mooie make-up look. De kwasten die ik nu gebruik, zijn van de Primark en de Hema.  Prima kwasten, maar het kan echt beter. Ik wil heel graag een nieuwe, goede kwast voor mijn foundation. Ik heb het gevoel dat mijn Primarkkwast mijn                   foundation niet optimaal aanbrengt. Maarja, voor welke kwasten ga je dan? Zoeva? Of toch Real         Techiniques? De buffing brush van RT moet heel goed zijn. Nadeel is alleen wel dat je die niet           los kan kopen, maar direct de core collection moet aanschaffen. Toch denk ik dat ik hier maar voor ga. Voor 4 kwasten valt de prijs heel erg mee! Si


Ik kan ècht niet zonder geurtje. Ik voel me echt naakter als ik geen geurtje op heb als ik de deur           uitga. Ik vind het dan ook heerlijk om in de parfumerie parfums te proberen. Zo vind ik Si van Giorgio Armani èrg lekker. Deze mag zeker wel in mijn parfumstash.Mac lipstick


Mac lipstick? Stond die niet ook al bij je afgevinkt ? Ja, dat klopt. Ik heb inmiddels een lipstick           van Mac zoals je hebt kunnen lezen. Maar die kan je echt niet genoeg hebben! Please me lijkt             me ontzettend mooi. Captive ook, trouwens. Nu kan ik ze natuurlijk gewoon bestellen bij de               Douglas, maar ik probeer ze toch liever eerst in de winkel. In de kerstvakantie maar weer even           naar Amsterdam :-)


   
Yankee Candle


Ik zie deze kaarsen echt overal voorbij komen. En laat ik nou echt dol zijn op geurkaarsen.                 Vandaag, - de dag dat dit artikel online komt-, gaan Melanie en ik naar het I love Beauty event           van Miss Lipgloss. En welk merk kan je daar ook kopen? Juist, Yankee Candle! Wiehoeee!Dit waren de artikelen die ik hopelijk binnenkort ook kan afvinken van mijn wishlist. Wat zeker niet mag ontbreken op mijn wishlist zijn de Michael Kors tas en een spiegelreflexcamera. Helaas zijn die best veel geld. Dus daarbij duurt het nog wat langer voordat ik ze kan afvinken,

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs,

Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten