dinsdag 18 november 2014

Over Starbucks, zalmwraps en warme chocolademelk'Weer een kwartier overstaptijd op dat veel te koude station. Dan maar even Starbucks halen..' Hoe vaak ik dit wel niet heb gedacht de afgelopen tijd, haha! Met mijn Honey & Almond Hot Chocolate in de hand besef ik me dat ik de laatste tijd wel èrg vaak een bezoekje breng aan de Starbucks als ik er in de buurt ben. Verslaafd? Mwah, op school heb ik geleerd dat je verslaafd bent als je echt continu aan iets moet denken, het je dagelijks leven beïnvloed en je er lichamelijk en geestelijk last van hebt als je het niet hebt. Nou nee, dat heb ik dus absoluut niet. Ik grijp alleen elke kans aan om een drankje van de Starbucks te kopen. Ik ben er gewoon èrg dol op. Maar dat ben ik nog wel op meer dingen.. Kijk je mee?Zalmwrap

De laatste tijd ben ik helemaal gek op zalmwrap. Ze verkopen ze ook bij ons op school dus als ik mijn brood vergeten ben, kan ik het niet laten om een zalmwrap te komen. In de zomer eet ik het ook wel eens als avondeten als ik alleen moet eten. Super simpel om te maken. En met wat paturain en sla echt ontzettend lekker!


Warme chocolademelk 

Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer kan ik prima warme chocolademelk drinken ( moet het natuurlijk geen 30 graden zijn..) Toen ik in het revalidatiecentrum zat, hadden ze zo'n automaat - waarom heb ik die thuis niet?!- waar je warme chocolademelk uit kon drinken. Je snapt het vast al, dat dronk ik dus de hele dag door. Geen koffie of thee voor mij, nee warme chocolademelk graag. Ook bij de Starbucks bestel ik als het koud is vaak warme chocolademelk ( met hazelnoot, hmmm!)

Telefoon

Waar ik echt niet zonder kan, is mijn telefoon met alle bijbehorende apps. Geen luxe iPhone maar gewoon een Samsung Galaxy S3 mini. Hij werkt niet meer optimaal, maar hij doet het nog, dus helemaal prima. Aan het begin van het jaar heb ik 3 maand (!!) zonder mijn telefoon gedaan. Hoe ik dat heb gedaan weet ik niet, maar ik was toen ook met hele andere dingen bezig dan nu.Nu kan ik me geen dag meer zonder telefoon indenken. Ik heb mijn telefoon àltijd bij me. Doordat veel van mijn vriendinnen ver weg wonen, zijn we eigenlijk een beetje overgeleverd aan whatsapp. Maar ook de twitter,facebook en instagram apps worden vaak geopend.
Laptop 

Ik vind een laptop zóveel fijner werken dan een gewone computer. Je kan hem overal mee naartoe nemen en zitten waar je wilt. Ik miste dat zo toen onze laptop kapot was. Maar voor school moest ik per se een laptop hebben, omdat tegenwoordig bijna alles online wordt gedaan op onze opleiding en je hem in de lessen vaak nodig hebt. De neiging is erg groot om onder de les blogs te gaan bekijken of facebook te checken, maar ik kan me nog goed inhouden, hihi.

Aan deze dingen ben ik dus stiekem wel een beetje verslaafd. Misschien niet allemaal heel goed, maar ik ben al heel blij dat ik niet verslaafd ben aan sigaretten, drugs ( beide nog nooit gehad) en alcohol!

Waar ben jij stiekem een heel klein beetje verslaafd aan?

Liefs,

Denise

8 opmerkingen:

 1. Oh die hazelnoot chocomelk bij de Starbucks is gewoon verrukkelijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Warme choco is zo heerlijk! Extra lekker met slagroom erop natuurlijk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, en dan lekker bij de kachel zitten.. Krijg alweer helemaal zin in de winter!

   Verwijderen
 3. Ik ben ook echt gek op zalm :D alleen jammer dat die wraps altijd een stuk duurder zijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, dat vind ik inderdaad ook jammer, maar af en toe moet het kunnen! (:

   Verwijderen
 4. Leuke blog! Ik ben ook verslaafd aan mijn telefoon. En als ik vaak langs een Starbucks kwam had ik dat ook vaker gehaald, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen