zondag 16 november 2014

Margriet Winter FairMargriet Winter Fair, Huishoudbeurs, Libelle zomerweek.. In mijn ogen allemaal evenementen die niet aan mij besteed waren, maar wat misschien leuk zou zijn over 10,20 of misschien zelfs pas over 30 jaar. Toch besloot ik om zaterdag met een vriendin naar de Margriet Winter Fair te gaan, een cadeautje voor de verjaardag van die vriendin. Nick en Simon kwamen optreden -wat voor mij sowieso een goede reden is om te gaan, die vriendin is ook fan-, en ik was stiekem wel heel erg nieuwsgierig na allemaal leuke verhalen te hebben gehoord. Benieuwd hoe we het hebben gehad?
Rond kwart voor 11 kwam ik na zo'n 1,5 uur reizen aan op station Utrecht Centraal. Ik moest nog even wachten op mijn vriendin  maar wat met een drankje van Starbucks in de hand zeker geen straf was. Toen ze er was konden we naar de Jaarbeurs lopen, waar de Margriet Winter Fair plaats vond.

We liepen direct door naar het theater waar Nick en Simon zouden komen optreden. We moesten even op ze wachten, maar konden ondertussen samen met nog 2 andere leuke meiden genieten van een dansende Mister Nederland (!) en een modeshow gepresenteerd door Kim Kotter. Erg leuk! Na Syb van der Ploeg kwamen Nick en Simon dan eindelijk. Wat een feestje weer! Ondertussen was het nog maar half 2. En besloten we in de drukke rij voor de signeersessie van de mannen te gaan staan. Na een handtekening en een leuk momentje met onze idolen konden we nu echt de Winter Fair over.Eerst aten we wat bij één van de vele eetgelegenheden. Daarna liepen we een rondje door hal 3. Wat me eerlijk gezegd echt tegenviel. Voor anderen misschien wel leuk, maar er waren totaal geen producten wat ik zou kopen.Ik wou per se nog even naar de stand van Charlie Choe die in hal 1 gevestigd was, dus op naar hal 1!Daar aangekomen begreep ik opeens waarom iedereen zo enthousiast was over de Margriet Winter Fair. Het was léuk! Ontzettend veel leuke stands. Van auto's tot eten en van kleren tot spulletjes voor in huis. Als eerste kocht ik een setje van 4 mini OPI nagellakjes. Hij was maar €7,99 en ik vind hem zo cute. Ik kocht hem in een stand van W7. W7 werd trouwens echt heel veel verkocht daar!

Naast de nieuwste cd van Nick en Simon die ik direct heb laten signeren kocht ik ook 2 tubes masker, 2 pakketjes met 5 badtabletten en een cadeautje voor een vriendin bij Therme en 2 maskertjes bij dr. van der Hoog . Ook kochten we allebei 2 geurkaarsjes. - Waarvan er 1 volgens mijn vriendin naar 'vriendjes die net uit de douche komen' ruikt, haha!-. Bij Charlie Choe paste ik de fijnste badjas die ik ook aan heb gehad, maar ik vond €35 een beetje veel geld voor iets wat ik toch bijna nooit draag.Tegen half 6 pakte ik bepakt en bezakt met mijn aankopen en een leuke goodiebag weer de trein naar huis. Ik kon de hele avond de gevolgen van het vele lopen en staan voelen maar ondanks dat was het zeker een geslaagd dagje!De Margriet Winter Fair is nog t/m 20 november in de Jaarbeurs Utrecht te vinden. Kaarten en meer informatie over wat er allemaal te doen is vind je op http://www.margrietwinterfair.nl/

Ben jij wel eens bij de Margriet Winter Fair geweest? Of zou jij er naartoe willen?

Liefs,

Denise

6 opmerkingen: