vrijdag 9 oktober 2015

De voordelen van Spotify PremiumIk kan denk ik wel zeggen dat ik verslaafd ben aan muziek. Ik luister het elk moment dat het mogelijk is. In mijn kamer, op de fiets, in de trein en als het mag ook in de les. Ik vind het gewoon heerlijk om een achtergrond muziekje te hebben bij mijn bezigheden en  ik kan me er ook beter door concentreren. 9 van de 10 keer luister ik muziek via Spotify. De ene keer op mijn laptop, de andere keer op mijn telefoon. Sinds een aantal maanden heb ik Spotify Premium en ik kan het iedereen aanbevelen. Eerst was ik nog wat sceptisch, maar toen er een actie was en ik het een tijd gratis kon proberen was ik om. Ik vertel je in dit artikel de voordelen.- Overal muziek
De hoofdreden waarom ik graag Spotify Premium wilde is omdat ik dan overal muziek had. Aangezien je met Spotify Premium je favoriete liedjes kan downloaden zodat je ze ook offline kan luisteren. Ik ging op vakantie en wilde graag aan het zwembad én in de lucht ook muziek kunnen luisteren. Super handig dus dat het hiermee kon.

- Onbeperkt doorspoelen
Wat is super irritant vond aan de gewone Spotify, was dat je op de telefoon maar een X aantal keer per uur (?) kon doorspoelen. Als ik dan een album opzette, kon ik op een gegeven moment niet meer doorspoelen naar een ander liedje en was ik dus eigenlijk verplicht om naar een nummer te luisteren die ik helemaal niet zo leuk vond. Met Spotify Premium kan je onbeperkt doorspoelen. Een héle dikke pluspunt wat mij betreft :-)

- Geen reclame
Nee, ik wil écht niet bij de landmacht, verzuchte ik toen ik voor de zoveelste keer die dag de reclame van de landmacht door mijn oordopjes hoorde. Nu kan ik lekker reclame ( én landmacht) vrij muziek luisteren, yaay!

- Zelf beslissen wat je luistert
Net als dat je niet onbeperkt kon doorspoelen, kon ik met de gewone Spotify vaak ook niet kiezen welk liedje ik van het album wilde luisteren. Nu wel. Een dik pluspunt :-).

Heb jij al Spotify Premium? Zo ja, wat vind jij het grootste voordeel?

Liefs,
Denise

5 opmerkingen:

 1. Ik ben ook echt gek op mijn spotify premium! Ik kan overal muziek luisteren en altijd muziek luisteren! Super fijn is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, waarom zou ik? ik zie het nut er dus niet van in. Ik zet gewoon muziek op mn telefoon & mp4 en dan kan ik toch ook luisteren wat ik wil? Maar zo kijk ik ook naar Netflix, ik kan het gratis regelen, dus waarom zou ik dan zoiets gaan gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben vooral Spotify gaan gebruiken, omdat het ook eerlijk is voor de artiesten.

   Verwijderen
 3. Ik gebruik al ongeveer een jaar Spotify. Eerst gebruikte ik iTunes, maar die begon raar te doen en wilde geen muziek meer zetten op mijn iPhone. Dus toen maar overgestapt naar Spotify en wil niks anders meer. Ik betaalde er eerste elke maand een €10tje voor, maar nu zit Spotify Premium in mijn abonnement. Super chil!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook nog steeds de gratis variant (voor thuis), maar ik wordt inderdaad gek van de reclame. Verder heb ik voor onderweg gewoon muziek op m'n telefoon staan.

  BeantwoordenVerwijderen