woensdag 21 oktober 2015

De lip product addict tagIk moest er heel lang niks van hebben. Lipsticks. Ik droeg zo nu en dan hooguit Labello of een goedkope lipgloss. Sinds ongeveer 2 jaar begon het toch wel te kriebelen. Ik zag steeds meer meiden met mooie gekleurde lippen en wilde dat zelf ook wel eens proberen. Maar ik durfde niet zo goed. Langzaam aan begon ik eens wat te proberen en nu kan ik prima met felroze lippen naar buiten. Ik draag niet elke dag lipstick, vooral niet met stage. Maar ik ben er nog steeds dol op. Dus toen ik bij Svenja op de blog de lip product addict tag zag staan. Besloot ik hem in te vullen!


Favoriete lipbalsem of lipverzorging?
Ik gebruik lipverzorging echt met vlagen. Als het kouder wordt, merk ik dat mijn lippen wel wat meer verzorging nodig hebben. Daarvoor gebruik ik graag de lip butter van Nivea voor. Maar ook Labello of Burt's Bees gebruik ik wel eens.Beste opvallende rode lipstick
Stiekem draag ik niet zo vaak een rode lipstick. Ik wil er denk ik nog wel één van MAC, ik denk dat ik dan wat vaker rode lipstick ga dragen. Want zo op z'n tijd vind ik het echt mooi staan! Heb jij nog aanraders? Wel draag ik af en toe de Blake versie van de Collection Exclusieve van L'Oreal van vorig jaar. Hij is heel mooi, maar je 'knoeit' er wel makkelijk mee. Dat vind ik echt een minpunt.Beste luxe en budget lipproduct
Ik mag van mezelf geen goedkope lipsticks meer kopen. Puur omdat ik ze echt heel weinig draag. Dan koop ik liever één MAC lipstick die ik echt vaak draag, dan 5 budget die ik misschien één keer draag. Ik heb er nu 9 van Catrice. Dikke aanraders mocht je opzoek zijn naar betaalbare lipsticks. Toch draag ik veel liever MAC. Ik heb ook een lipstick van YSL. De Rouge Volupte Rose Caresse. Die vind ik ook zo mooi! Maar wauw, wat zijn ze duur. Ik heb hem een keer gekocht toen er een 40% actie was én ik een cadeaubon had. Want meer dan €30 voor een lipstick? Nee! Maar mocht je het er toch voor over hebben; Yves Saint Laurent!Beste MAC lipstick
Oh MAC. Wat hou ik van dat merk. En dat terwijl ik slechts 5 lipsticks heb. Ik wil er nog zoveel meer. Faux nadert bijna haar einde. Betekend dat dat het mijn favoriet is? Misschien wel. Al vind ik Captive ook wel heel erg mooi hoor. Vooral in de herfst en winter. Maar Impassioned en Pink plaid zijn dan weer erg mooi als de zon schijnt. Sorry. Ik kan niet zo goed kiezen.
Meest teleurstellende lipproduct
Hierboven uitte ik mijn liefde voor het merk. Ik zei dat ik 5 lipsticks had, maar benoemde er maar 4. Dat komt omdat nummer 5, of eigenlijk nummer 1 toch wel een tegenvaller is. Het was zoals gezegd mijn eerste MAC lipstick en ik ging blanco naar de MAC store. Ik wist alleen dat ik een neutrale kleur wilde. Zo een die niet erg opviel, maar die net dat beetje extra gaf. Eigenlijk zoals Faux dus. Maar die kende ik toen nog niet. Ik vroeg in de store om advies en na een paar 'missers' werd mij de Viva Glam 6 aangeraden. Ik ging hem testen en vond hem best mooi staan. Maar nadat ik hem thuis een paar keer had gedragen vond ik hem steeds minder mooi. Volgende keer eerst reviews opzoeken dus :').Lippotlood: wel of niet?
Ik vind ze zeker mooi, maar ik gebruik ze eigenlijk niet zoveel. Misschien komt dat ook omdat ik niet de goede kleuren heb? Toch maar eens kijken voor een potlood die bij Faux ofzo past. Met een lippotlood lijkt je lipstick toch iets strakker!
Beste lipgloss?
Ik draag eigenlijk nooit meer lipgloss. Al dat geplak vind ik echt niks. Ik heb aan het eind van de dag meer op mijn glas en in mijn haren zitten, dan op mijn lippen. Ik zag dat Svenja de Provocalips van Rimmel heeft genoemd. Als die ook onder lipgloss tellen, dan kies ik die ook. De provocalips vind ik namelijk wél erg fijn. Ze geven niet af en zitten aan het einde van de dag nog steeds vrijwel perfect. Ongelofelijk haha. Meer kan je hier lezen.

Ik vond het heel leuk om deze vragen te beantwoorden. Ik nomineer Alexa en Eilish om deze tag ook in te vullen! Maar natuurlijk mag iedereen hem overnemen. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden :-)

Liefs,
Denise

13 opmerkingen:

 1. Super leuk om te lezen! Ik ben serieus vergeten wie me nog meer had getagd, oeps. Maar ik ga hem binnenkort invullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat lipgloss dan juist weer mijn favoriet is, maar ik snap het geplak. Als ik voor een lipstick zou moeten gaan, vind ik die roze van YSL heel mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik heb er niet zoveel meer mee hihi. Die is echt prachtig <3

   Verwijderen
 3. erg leuk om te lezen ik ben gek op velvet teddy van mac, rosewood en burnt karamel van rimmel en de 240 van het merk Catrice liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! Ik ben ook dol op de YSL lipsticks. De lipproducten van Dior vind ik ook super. Die scoor ik vaak met kortingen bij de ICI of Douglas :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen. Vind dit eigenlijk de leukste tag die rondgaat in blogland maar dat heeft vast met mijn lipstick verslaving te maken. Whaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa leuke tag! Ik ga hem zeker overnemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa leuke tag! Ik ga hem zeker overnemen!

  BeantwoordenVerwijderen