zaterdag 3 oktober 2015

Deze bloggers vind ik leuk en wel hieromDe laatste tijd zijn er veel negatieve artikelen verschenen omtrent bloggers. Dat ene artikel zou niet goed zijn, en op andere posts hadden ze ook wel wat aan te merken. Sommige mensen lijken er een sport van te maken om wat (grotere) bloggers op de domste en meest onzinnige dingen af te kraken. Ik vind die negativiteit erg jammer. Als je iemand niet leuk vindt, dan volg je diegene toch gewoon lekker niet?  Juist omdat ik die insteek een beetje heb, licht ik vandaag bij een paar van mijn favoriete bloggers uit waarom ik juist diegene wél volg! :-)

Cynthia - Miss Lipgloss
Cynthia zou één van de eerste bloggers zijn geweest die ik volgde. Ik heb enorm respect voor het feit dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Fulltime blogger zijn is een droom van velen, maar er komt zo veel meer bij kijken dan alleen maar wat artikelen typen en zo makkelijk (veel) geld verdienen. Ik kan me vinden in de mening dat sommige grote bloggers kwalitatief mindere artikelen leveren als een tijdje terug, maar dat vind ik bij Cynthia niet het geval. Ze lijkt te groeien als persoon en dat zie je terug in de blog. Naast dat ze goede beauty reviews, de mooiste reisartikelen en de lekkerste recepten met ons deelt, is ze in het echt ook gewoon een erg lieve vrouw, merkte ik bij de Miss Lipgloss Brunch. Oh, en als je haar wilt ontmoeten kan je naar het I love beauty event gaan die zij mede organiseert. Vorig jaar was het érg leuk en ik ben van plan om dit jaar weer te gaan. :-)

Vera - Veracamilla  
Een andere fulltime blogger die ik nog dagelijks volg is Vera. Op VeraCamilla.nl worden prachtige foto's en fijne reviews gedeeld. Ze blogt voornamelijk over beauty maar dat vind ik juist wel weer erg leuk. Ook haar youtube filmpjes vind ik tof. Het enthousiasme spat van het scherm af en dat werkt erg aanstekelijk! Maar pas op: de kans dat je bepaalde producten gaat kopen na het bekijken van haar site, is groot.. Ik heb je gewaarschuwd!

Dagmar - By Dagmar Valerie
Natuurlijk mag Dagmar niet onderbreken in dit lijstje. Als je je dag wilt beginnen met een lach, moet je voordat je de deur uit gaat echt even een bezoekje brengen aan ByDagmarValerie.nl. Dagmar is, ondanks dat ze CVS en Fibromyalgie heeft, onwijs positief. Ik vind dat zo knap! Dat is op haar blog ook goed te merken. Heel fijn om te lezen. Oh, en Dagmar houd ook erg van lezen. Ze deelt vaak leuke recensies die ervoor zorgen dat mijn boekenwishlist steeds langer en langer wordt. Oops! Doen jullie trouwens al mee met Boektober?

Femke - Younique
Als ik Younique met één woord moet omschrijven zou het 'origineel' zijn. Femkes blog is echt een feestje om te bezoeken. Ze is net terug van een maand New York - Waaaauw!-, en daar heeft ze bijvoorbeeld super leuke artikelen en vlogs over gemaakt. Ook voor super leuke lijstjes kan je bij haar terecht. Klinkt niet mega origineel, maar dat is het wel. Je moet maar gewoon even kijken, dan zie je vanzelf wat ik bedoel :-)

Anneloes - Beautycloud
Wauw, wat maakt Anneloes onwijs mooie make-up looks. Ik heb ze al meerdere malen geprobeerd na te maken, maar tevergeefs. - Dat ligt trouwens aan mijn make-up skills, niet aan haar tutorials-. Haar foto's zijn misschien wel de mooiste van alle blogs die ik ooit heb bezocht. Zeker het bezoeken van haar blog én youtubekanaal waard!


Natuurlijk zijn er nog veel meer blogs die ik volg. En leuk zijn ze allemaal, anders volg ik ze natuurlijk niet. Welke blogs raad jij echt aan? 

Liefs,
Denise

                               Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

25 opmerkingen:

 1. Hele leuke lijst! Ook allemaal bloggers die ik met plezier volg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je deze bloggers in het zonnetje zet! Alle bloggers volg ik zelf ook met veel plezier, het zijn stuk voor stuk toppers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik merk de laatste tijd inderdaad ook veel negatieve reacties op.. Zo jammer! Maar des te leuker dat jij het juist vanuit een positieve zin benaderd :) En ben het helemaal met je eens, stuk voor stuk leuke bloggers! (Al moet ik bekennen dat ik Anneloes nog niet kende)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vind ik ook echt jammer! Dankjewel! Anneloes moet je echt gaan volgen. Ze maakt geweldige looks!

   Verwijderen
 4. Ik merk de laatste tijd inderdaad ook veel negatieve reacties op.. Zo jammer! Maar des te leuker dat jij het juist vanuit een positieve zin benaderd :) En ben het helemaal met je eens, stuk voor stuk leuke bloggers! (Al moet ik bekennen dat ik Anneloes nog niet kende)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weinig over gelezen eigenlijk, maar maak mij er niet al te druk over, er zijn ergere dingen! Volg zelf alleen Femke en meer kleinere Bloggers :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa natuurlijk zijn er ergere dingen, maar ik vind het wel erg jammer!

   Verwijderen
 6. Leuke blogs, ik volg ze ook allemaal :-)! Verder zou ik de blog van Simone (simscupoftea), Nesrin (dailycubofblablabla) en Iris (TheBeautyMagazine) sowieso aanraden.. en nog veel, heel veel, anderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen de blog van Anneloes kende ik nog niet en ik snap niet waarom, wauw! Thanks for sharing! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah! Die laatste ken ik wel van naam, maar ik heb eigenlijk nooit écht gekeken! Ga ik nu even doen. :)
  De rest ken ik goed! Super leuke lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super leuk dat je dit doet. Een fijne tegenhanger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend leuk om jouw favoriete bloggers te zien! Ik volg ze ook allemaal en vind het stuk voor stuk leuke meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ben ik wel met je eens, dat negatieve. Jammer is dat. Het is toch gewoon heel makkelijk om ze dan niet meer te volgen ipv een negatief artikel te schrijven!
  Leuke blogs noem je op!
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen