zondag 11 oktober 2015

Spam je blog of Instagram #7


Zoals je al aan de titel kan zien, mag je vandaag weer ongegeneerd je blog en/of Instagram spammen. Ik ben benieuwd naar jouw blog, een blog die je leuk vind of juist dat ene speciale artikel waarvan je vindt dat mijn lezers en ik hem écht moeten lezen. En doe jij ook aan Instagram? Ik ben opzoek naar wat leuke accounts om te volgen. Dus kom maar op! Natuurlijk kan je mij zelf ook volgen. Zal het me dan lukken om de 600 volgers te halen? Bijna!
Liefs,
Denise

7 opmerkingen:

 1. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over mijn passies beauty, fashion en lifestyle op mijn blog http://www.lifeofsimone.nl en ben ook heel actief op mijn Instagram account: http://www.instagram.com/simone_vissers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we mogen spammen. Bij mij komt morgen toevallig mijn 2e spam your blog artikel online haha.

  Mijn naam is Brittany van BrittanyElizabeth.nl een blog over beauty, fashion maar vooral lifestyle. Ik werk nu sinds een maandje in Disneyland Parijs en ik deel graag mijn ervaringen met jullie elke dinsdag. Ik noem het Disney Dinsdag! Verder kan je op mijn blog elke dag een artikel lezen over mijn leven en alles wat dat met zich mee brengt. Ik hoop jullie snel op mijn blog te zien! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Eilish, 21 jaar en blog met veel plezier op http://www.artisticstateofmind.nl Momenteel komt er om de dag een artikel online, omdat ik ook wat tijd voor mezelf moet nemen. Niet onbelangrijk! Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind; beauty, fashion, lifestyle, maar ik schrijf ook persoonlijke artikelen. Verder ben ik enorm actief op Instagram en ben ik bijna bij de 3K! Help jij mij? http://www.instagram.com/mrseilish

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, dankjewel! Ik blog op www.sugarframe.nl over alles wat ik leuk vind en mijn leven met chronische ziektes. In de praktijk komt het neer op lifestyleartikelen, haakpatronen en bakrecepten.

  Ik volg je al op Instagram (leoniesugarframe) dus ik kan je verder niet helpen om aan de 600 volgers te komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat we mogen spammen, mijn blog gaat vooral over Beauty en lifestyle. Ook komt er af en toe een fashion artikel online. Ik heb ook een instagram account namelijk sunshinebyson en ook heb ik een bloglovin account je kan met daar onder mijn blognaam vinden: http://sunshinebyson.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat we onze blog mogen promoten! Ik ben Salina en ik blog over veel verschillende dingen. Ik merk dat ik schrijven over eten/drinken erg leuk vind, maar ook artikelen over lifestyle, series, tags, quotes en persoonlijke updates komen voorbij. Mijn lifestyle blog is www.serendipitive.wordpress.com. Daarnaast heb ik ook een instagram account bij mijn blog: @serendipitive. Dus neem zeker even een kijkje en laat een berichtje achter, dat vind ik heel leuk! X Salina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik begin deze week met mijn blog :D Ik heb me alvast beziggehouden met mijn layout! :)
  lifeofelimo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen