maandag 30 maart 2015

Provocalips by Rimmel LondonEen lipstick die niet afgeeft. Daar kunnen we alleen maar van dromen. Dacht ik. Totdat ik de Provocalips testte. Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik insider van Vera Camilla. Dat betekend dat ik 2 kleuren van de Provocalips collectie mag testen. Lucky me, want ik had al 2 kleuren en was daar goed over te spreken. Kijk je mee naar mijn review?


De Provocalips bestaan uit twee kantenAan de ene kant heb je het gekleurde lipproduct


En aan de andere kant de transparante gloss


Wat Rimmel er zelf over zegt:


Eind februari introduceert Rimmel een nieuwe kleursensatie voor de lippen:  PROVOCALIPS! De collectie bestaat uit 6 onweerstaanbare kleuren. Het is een exclusief lipproduct dat in twee eenvoudige stappen voor onweerstaanbare ‘kiss proof’ lippen zorgt met een kleur die de hele dag te zien is. PROVOCALIPS geeft je lippen een intense kleur die tot wel 16 uur blijft zitten en een verrukkelijke glanzende finish. Dus zoen, eet, flirt en verleid de hele dag en avond naar hartenlust ZONDER ook maar een spoor achter te laten. De kleur verdwijnt alleen als jij dat wilt, eenvoudig met een make-upremover op oliebasis. 
Hoe het werkt:

Stap 1: Breng de Intense kleur aan op je lippen
Stap 2: Houd de lippen 60 seconden van elkaar om de kleur te laten opdrogen
Stap 3: Breng de transparante top coat aan voor een perfect resultaat
Stap 4: Ready to go!

De kleuren die ik mocht ontvangen zijn Little Minx* & Play with Fire*. Ik was dolenthousiast toen ik een mailtje kreeg met het nieuws dat ik twee kleurtjes mocht ontvangen. Want de kleuren die ik al had  -Dare to Pink & I'll call you -, zijn super toffe kleurtjes die ik vaak draag. Ik was zo benieuwd naar de andere kleurtjes.
Play with fire & Little Minx hebben een goede pigmentatie! De kleurtjes zien er precies zo uit als in de verpakking. Voor de lippenswatch heb ook mijn andere 2 kleurtjes erbij gepakt. De intensiteit is echt geweldig!`
Little Minx en Play with Fire heb ik uitgebreid voor jullie getest. Het aanbrengen ging makkelijker dan dat ik had verwacht. De twee kleuren die ik heb mogen ontvangen zijn best wel fel dus een klein foutje zie je direct zitten. Nadat ik de kleur heb aangebracht ga ik eventjes wat anders doen. Bijvoorbeeld mijn tas inpakken of mijn haren borstelen. Op een gegeven moment voel ik dat mijn lippen heel droog worden en dan is het tijd om de transparante gloss aan te brengen. Wat als een soort wondermiddel blijkt te werken want mijn lippen voelen daarna weer heerlijk aan! Ontbijten doe ik al voordat ik mijn make-up heb opgedaan, maar de lunch blijft aardig goed zitten.

Door al het praten merk je alleen wel dat het binnenste gedeelte, bij beide kleuren een beetje weggaat. Die werk ik bij thuiskomst ( tegen een uur of 4/5) een beetje bij. Het buitenste gedeelte, dus het grootste deel van wat je ziet, is daarin tegen voor geen mogelijkheid van je lippen af te halen! Wat dus ook betekend dat het niet afgeeft. Dus geen lelijke afdrukken op je glas of op de wang als je iemand een kus geeft! 

Maar euh Denise, als je het er met geen mogelijkheid vanaf krijgt.. Hoe verwijder je dan àl je make-up voordat je gaat slapen? Nou heel simpel! Met een goede oogremover op oliebasis verwijder je het kleurtje  en daarbij worden mijn lippen ook heerlijk zacht! 

Conclusie

Ik ben dól op de Provocalips van Rimmel London. Dat was ik al na het testen van de eerste twee kleurtjes, maar de liefde werd alleen nog maar groter bij het testen van de andere twee knalkleuren. Ik ben heel blij dat VeraCamilla en Rimmel London mij de kans hebben gegeven om deze te testen. Want ik weet zeker dat ik ze nog heel vaak ga gebruiken. Ze blijven lang zitten, geven geen lelijke afdrukken af en de kleuren zijn echt prachtig. Helemaal mooi blijven ze niet 16 uur, maar als je hem iets bijwerkt kan je er wel 24 uur mee overweg. Zeker een aanrader! 

Heb jij de Provocalips al in je stash?

Liefs,
Denise 

                                                                                                                      *deze producten heb ik ontvangen ter review


                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

12 opmerkingen:

 1. Echt gaaf dat jij dit voor Vera mag doen! Wat een prachtige kleuren!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je er 4 laat zien, ik vind ze er goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleurtjes! Fijn dat ze ook daadwerkelijk doen wat ze beloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil ze zelf ook proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een mooie en uitgebreide review geschreven, alle 4 de kleuren spreken mij ook zeker aan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat heb je een leuke blog Denise! Super zijn deze Provocalips he, ik ben ook fan! <3

  BeantwoordenVerwijderen