maandag 2 maart 2015

Doelen voor maartWow, ik weet nog goed hoe ik al feestend het nieuwe jaar in stond te luiden en nu is het alweer maart. De tijd vliegt. Ik ga deze maand onder andere naar 2 concerten, super leuk natuurlijk. Maar ik heb mezelf ook wat doelen opgesteld. Kijk je mee?


Genieten van de concerten

A.s. dinsdag, 3 maart, ga ik eindelijk naar de theatertour van Nick en Simon. Het is de eerste keer dit jaar dat ik zie zie optreden en ik kijk er echt naar uit. Ik krijg er weer wat energie van! Ook ga ik de 21e naar The Script. Jaa! Een concert van een buitenlandse artiest/band lijkt me zo gaaf! Nu hoop ik dat ik van beide concerten ook een beetje kan genieten. Ik ga mijn best doen!

Meer water drinken

Oh, het ging me zo goed af, dat water drinken! Maar de laatste tijd is het echt weer minder geworden. Ik ga proberen om weer die 2 liter op een dag te halen. Eerder lukte het me makkelijk!

Minstens 1 x keer in de week sporten

School is echt onwijs vermoeiend voor me. Als ik thuis kom na zo'n lange dag kan ik het vaak echt niet meer opbrengen om te sporten. Onwijs frustrerend want ik wil het echt heel graag. En ondanks dat mensen het heel vaak niet begrijpen en het 'luiheid' noemen weet ik zelf wel dat ik er niet veel aan kan doen. Ik probeer daarom op mijn goede dagen wel te gaan sporten! Oh, en mensen zeggen: 'Maar je kan wel naar concerten?' Ja, natuurlijk kost dat mij ook energie, maar daar krijg ik zoveel voor terug! Het is ècht niet te vergelijken, geloof me!


Zoveel mogelijk artikelen online zetten

Oh, zo slecht! De afgelopen week zijn er veel te dagen geen artikelen online gekomen. Vind ik niet leuk! Maar ik was deze week zo druk dat het niet anders kon. Ik probeer in maart weer zoveel mogelijk artikelen online te zetten! :-)

Wat zijn jouw doelen voor maart?

Liefs,
Denise

                                         Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

3 opmerkingen: