zondag 15 maart 2015

17 Dingen die je denkt als je in het ziekenhuis komtIk ben deze week al 2 keer in het ziekenhuis geweest, vandaag moet ik wat terugbrengen en morgen moet ik weer. 4 keer in de week naar het ziekenhuis dus. Wat een feestje, haha. Nee, leuk is wat anders, maar ik vind het fijn dat ik zo goed onder controle sta. Ik kom door mijn hartafwijking vaak in het ziekenhuis. Daarom een lijstje met dingen die je denkt als je in het ziekenhuis komt..

- Zijn we weer!
- Hier hangt altijd zo'n typische (ziekenhuis) geur...
- Awh, hij heeft vast slecht nieuws gehad. Hij kijkt zo treurig.
- Ik ben blij dat ik nog kan lopen. Zo-veel rolstoelen
- Ik voel me wel een beetje jong hier
- Benieuwd hoelang het nu allemaal weer uitloopt.
- Ik ben toch wel een beetje zenuwachtig'
- Zat het allemaal wel goed gaan?
- Heb ik mijn ponsplaatje wel bij me?
- En mijn ID?
- En niet te vergeten mijn afspraken brief?
- Mijn dossier is inmiddels dikker dan al mijn schoolboeken bij elkaar,
- Zou ik weer dezelfde arts hebben of alweer een andere?
- En hoeveel co- assistenten zouden er nu bij zitten?
- Moeten ze dan àllemaal naar mijn hartslag luisteren?
- Ik hoop dat ik geen prikken hoef. Ik háát prikken.
- Aaaawh een pasgeboren baby, wat schattig! *probeert in de maxi-cosi te kijken*

Wat denk jij als je in een ziekenhuis komt?

Liefs,
Denise

                               Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

8 opmerkingen:

 1. Oh die geur idd zo herkenbaar, k voel mij altijd naar als ik in een ziekenhuis ben. En de laatste tijd ben ik dat ook vrij vaak maar meer omdat mijn vader dan weer opgenomen Is. Leuk vind ik het dus zeker nooit brr. En stiekem wel neuzen un de maxi cosy's idd haha. Blijft bijzonder, leven en dood op 1 plek. Bitterzoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg herkenbaar, haha.! gelukkig hoef ik zelf niet zo vaak naar het ziekenhuis ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ziekenhuisgeur herken ik inderdaad haha ;-) Is altijd zo'n bepaalde typische geur: grappig dat vele dat kunnen bestempelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ziekenhuis geur vooral en nee daar komt ze met die spuit, hopelijk doet het geen pijn en is het snel voorbij. Ahhh ik ben bang... Ik wil toch niet.. Dat gaat er bij mij altijd in mijn hoofd om!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah heel erg herkenbaar bah! Ziekenhuizen zijn zo naar.
  Hopelijk gaat het met je!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen