vrijdag 27 maart 2015

HEMA Soft Matt Lipbalm in de kleur 03
Twee weken geleden stond ik al te staren naar al die prachtige kleurtjes van de HEMA Soft Matt lipbalm. Ik moet eerlijk bekennen, ik koop niet zo heel vaak make-up van de HEMA. Maar in die 3 jaar dat ik er heb gewerkt heb ik heel wat succesverhalen gehoord van klanten die een back-up kwamen halen van hun favoriete product. Ik besloot 2 weken geleden niks te kopen. Maar na al die positieve woorden over de make-up van de HEMA kon ik het afgelopen zaterdag in Amsterdam - plog kan je hier vinden- dan ook niet laten en nam ik nummer 03 mee. Kijk je mee?


                                     


De verpakking is heel simpel. Zwart met de kleur van het product. Op de verpakking staat het het logo van HEMA en de naam van het product. Bovenop de dop staat het kleurennummertje. 
Deze lipbalm is in een vorm van een groot lippotlood alleen heb je hier niet het gedoe met het punten slijpen. Onderaan zit namelijk een draaidop. Pluspunt! Dit beloofd veel goeds, maar is de swatch ook zo goed?Jaaa! Wauw, wat een pigment! Ik heb gekozen voor een lief roze kleurtje wat geweldig zal staan als de zon op mijn gezicht schijnt. De balm glijdt heel makkelijk over mijn huid heen. En nog iets leuks, hij ruikt heel lekker. Heel fris en een beetje fruitig. Hmm!

Op mijn lippen is hij wel feller dan op mijn huid. Bij de close-up zie je dat hij mijn lijntjes wel een beetje benadrukt.Maar bij de full face foto zie je dat helemaal niet!  Hij overleefd een drankje wel, maar na een maaltijd moet je hem toch wel even bijwerken. Dus vergeet niet om deze beauty in je tas te stoppen!


Conclusie

Ik ben heel tevreden over deze mooie en lekker ruikende lipbalm van de HEMA. Hij blijft goed zitten en heeft een fijne pigmentatie. Daarnaast brengt hij ook nog eens heel makkelijk aan. Zeker een aanrader voor als je nog op zoek bent naar een vrolijk kleurtje!

HEMA Soft Matt Lipbalm is te koop voor €3,50 bij jawel, de HEMA ;-)

Wat vind jij van de lipbalm van HEMA?


Liefs,
Denise

                                   Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kleurtje, hij is inderdaad feller dan de swatch, leuk!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kleurtje, hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem echt super chil, heb zelf een ander kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw het knalt er af! Ik wil ze ook proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow echt prachtige kleur! Staat je ook erg goed :) Ik ga zelf toch ook nog maar weer een keertje langs de Hema haha. Vond het wel knap dat we toen niets kochten haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sonja! Hahah ja goed hè! Je moet echt even terug hihi, voor die prijs moet je ze echt niet laten liggen!

   Verwijderen
 6. Hij ziet er echt mooi uit! En pluspunt dat ie lekker ruikt, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen