donderdag 26 maart 2015

What makes me happy #16 - Amsterdam, winacties en The Script!Wow, deze afgelopen twee weken zaten vól met geluksmomenten. Zo won ik niet één, maar 2 dingen, ging ik naar een concert van The Script en bezocht ik mijn favoriete Nederlandse stad. Kijk je mee?- Ik heb niet één maar zelfs twee dingen gewonnen binnen een paar dagen. Wauw, wat een geluk! Ik heb het boek UP gewonnen van Myrthe vd Meer via haar twitteraccount en een box vol met leuke dingen door een winactie van Marielle. Unboxing van deze leuke box komt snel online!

- Als ik één stad in Nederland moet kiezen waar ik mijn hart aan ben verloren, kies ik voor Amsterdam. Ik ben echt dol op die stad. De mensen, de winkels, de gezelligheid.. Elke keer als ik er kom vind ik het dan ook weer één groot feest. Vorige week zaterdag reisde ik weer af naar de grote stad! Ik heb deze dag ook geplogd.

- En naast dat ik ging winkelen in Amsterdam, ging ik er eigenlijk vooral heen voor het concert van The Script. Aah! Het was zo gaaf! Hier kan je een verslag lezen.

- Van dit filmpje kan je alleen maar een lach op je gezicht krijgen. Wat is dit schattig zeg! <3 http://www.3fm.nl/nieuws/detail/361745/Kindje-zingt-'Thinking-Out-Loud'-vol-overgave

- Maandag was ik een beetje te laat weg gegaan van huis omdat ik mijn sleutels niet kon vinden en zou ik mijn trein missen. Maar toen ik daar aankwam bleek dat hij vertraging had en ik hem dus nog kon halen. Wat een geluk, want deze trein heeft bijna nooit vertraging!

- Ik had eigenlijk niet gedacht dat ik het zo snel al kon zeggen, maar ooh my. Ik heb een iPhone. Ik, Denise, heb ik een iPhone. Kan je het je voorstellen? Nou ik niet hoor. Maar het is toch echt zo. Ik mag me vanaf gisteren officieel eigenaar noemen van een iPhone 5c. Wiehoeee <3

Van welke dingen gaan jouw mondhoeken omhoog staan?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen! Leuk dat je 2 winacties hebt gewonnen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne dingen zeg! Hopelijk kan je er nog lang van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oo je hebt de 5c besteld en gekocht ? Wat vind je er tot nu to evan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh twee winacties winnen in zo'n korte tijd, heb jij even geluk :-) het is je van harte gegund!

  BeantwoordenVerwijderen