dinsdag 17 maart 2015

The questions of life tagIk hou van tags, dat moge duidelijk zijn, hihi. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om over vragen na te denken waar je eigenlijk niet zo snel over nadenkt. Vandaag beantwoord ik de vragen van The questions of life tag die ik op verschillende blogs al ben tegengekomen, onder andere bij Sabrina. Kijk je mee?
Welke herinnering van de afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?

Als ik terugdenk aan de fijne momenten met vriendinnen of familie krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Van de eerste keer mijn pasgeboren neefje zien of spelen met zijn 2 jaar oude broer tot aan winkelen of gezellig wijntjes drinken op het terras met vriendinnetjes. Ook vond ik het geweldig als de kinderen ( sommige ernstig beperkt) waar ik vrijwilligerswerk deed een grote lach op hun gezicht kregen als ze me zagen. Maar ook de mooie concerten van Nick en Simon of deze tweet bezorgden me een glimlach <3

Wat zou je doen in het leven als er totaal geen beperkingen waren?

Verre reizen maken met de mensen die ik lief heb, dagenlang feesten tot de zon opkomt en véél concerten bezoeken. Ja, dat zou fijn zijn!

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Het werd al veel vaker tegen me gezegd, door doktoren, leraren maar ook door vriendinnen. Maar het lijkt wel of ik het de afgelopen tijd wat meer besef (Gelukkig maar, want dat is de eerste stap). Ik doe meer dan mijn lichaam aankan. Het is een teken van veel doorzettingsvermogen, dus een heel sterk punt, maar tegelijkertijd ook mijn grootste valkuil. Ik moet dus nog meer die balans proberen te vinden. Moeilijk, want ik ben heel eigenwijs en heb de neiging om steeds maar door te gaan. Maar het gaat me vast wel lukken, ik moet wel,aangezien ik hopelijk nog tig jaren met mijn lichaam door moet.

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Over verre vakantie's in mooie oorden. - of 'gewoon' Kreta waar ik over 5 maanden vertoef, wiehoee-. Maar ook dat mijn dromen uitkomen of dat de technologie zich zo ontwikkeld dat mijn aankomende operatie mijn laatste is :)

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Ik wil dolgraag minder onzeker zijn. Me meer bezighouden met mijn kwaliteiten in plaats van met de dingen waar ik meer moeite meer heb. Me niet meer zo druk maken over wat anderen over mij denken. En wat vaker 'Nee' zeggen tegen bijvoorbeeld klasgenoten zonder dat ik dan denk dat ze mij direct niet meer aardig vinden. Zo'n verandering heeft tijd nodig. Maar ik ben op de goede weg! :-)

Ik heb net wat vragen beantwoord, maar nu heb ik een vraag aan jullie voor een nieuw artikel: Wat is de meest rare reactie die je hebt gekregen toen je vertelde/ze erachter kwamen dat je blogger bent? Als je je blog in de reactie toevoegt, plaats ik een linkje naar je blog bij je antwoord! :-) 

Liefs,
Denise

                                       Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?
8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tag! Ik moet zeggen dat ik nog geen hele gekke reacties heb gehad om het blogger zijn, maar veel mensen in mijn omgeving weten het ook nog niet.
  Wij hebben jullie trouwens toegevoegd op insta!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ah gelukkig! Ja, leuk, we hebben jullie terug gevolgd! :-)

   Verwijderen
 2. Ik heb nog nooit een rare reactie gehad als ik vertelde dat ik blogde! YAY!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk geschreven! Mensen hebben mij wel eens gevraagd waarom ik het deed want je verdient er toch geen geld mee?

  Liefs Kim,

  www.vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen