zondag 21 februari 2016

Been there, done that tagVakanties vind ik echt heerlijk en het liefst pak ik direct mijn koffer om vervolgens in het vliegtuig te stappen naar een mooi en warm land. Toen ik bij Vera deze tag zag, moest ik hem dan ook direct invullen!

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

België
Duitsland
Frankrijk
Oostenrijk
Spanje
Griekenland
Zweden
Engeland


Welke bestemming staat bovenaan je lijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keer naartoe? 
Absoluut New York! Ik weet niet wat het is, maar ik wil al zolang ik me kan herinneren naar die stad. Oh, en als we dan toch in Amerika zijn wil ik ook wel graag naar LA en Las Vegas. Maar vooral New York. Ooh, ik hoop zo dat ik daar eens naartoe kan!

Wat is jouw meest ideale vakantie? ( strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.) 
Op dit moment verlang ik heel erg naar zon, strand, zee, cocktails en nog veel meer zon. Ik vind zo'n luie vakantie echt heerlijk. Maar, ik kan me ook best wel snel vervelen. Shoppen zou ik dus ook echt niet erg vinden! ( Waar kan dat nou beter dan in NY?!)Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog een keer naar toe zou willen?
In 5HAVO ben ik op stedentrip naar Londen geweest. Dat was zo ongelofelijk leuk! Ik vind het echt een prachtige stad en zou er dolgraag nog eens naar toe willen.

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?
Het enige werk wat ik ooit heb gedaan is 3 jaar bij Hema werken dus ehm, nee haha!

Met wie ga je meestal op reis?
Het meeste met mijn ouders en zusje natuurlijk. Maar ik ben ook 3 keer met school weggeweest en vorig jaar ben ik op vakantie geweest met een vriendin.

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? ( Dit mag iedereen zijn, familielid, vriend(in), of beroemd persoon)
Vriendinnen! Het is me erg goed bevallen en ik zou wel vaker met een vriendin op vakantie willen.
Maar ook een stedentrip met mijn ouders en zusje lijkt me wel weer leuk! :-)

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Mijn ouders en zusje, wat familieleden, vriendinnen, Bengel ( onze poes) en net als Vera mijn telefoon, laptop en camera. ( Ik wil helemaal niet naar een onbewoond eiland, moet ik veel te veel missen!)

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest?  Zo ja waar?
Ja zeker! Mijn moeder kan niet zo heel goed tegen de zon en mede daarom zijn we ook vaak wel in Nederland op vakantie geweest wat trouwens gewoon erg leuk was. Zo gingen we bijvoorbeeld naar Zeeland, Friesland, Brabant en Limburg :-). Nu vind ik dat voor een vakantie niet zo leuk meer, maar destijds vermaakte ik gewoon heel goed.


  
Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?
Wij maakten eigenlijk heel veel uitstapjes. Zo hadden we een paar keer een seizoenskaart op de dierentuin in Emmen en gingen we zo'n 2 keer per jaar naar de Efteling en bezochten we daarnaast ook veel andere attractieparken. Ik ben al heel lang niet meer in een dierentuin geweest dus dat zou me wel weer een keer leuk lijken, maar toch kies ik voor een attractiepark. Zo leuk!

Zou je liever een ski- of zonvakantie hebben?
Ik ben nog nooit op skivakantie geweest. Dus ik kies nu voor de zon. Maar ik hoor alleen maar positieve verhalen over skivakanties en toen ik een paar jaar geleden in de zomer in Oostenrijk was, kon ik me wel voorstellen dat het in de winter ook erg mooi moest zijn!

Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?
Mijn ouders zochten altijd naar de leukste accommodaties met een zwembad ( waar ik me altijd wel vermaakte) en de leukste animatie dus eigenlijk is elke vakantie een mooie herinnering. Toch kies ik voor mijn vakantie naar Kreta afgelopen jaar. Samen met een vriendin ging ik naar Chersonissos  en het was zo leuk. Moet je gewoon een keer hebben meegemaakt :-).

Wat is jouw minst favoriete vakantie herinnering?
Die heb ik niet.  :-)

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
Ik heb geen plannen voor een vakantie dit jaar.

Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Pfoe, ehm.. Landen waar oorlog bezig is.

Wat is jouw mooiste vakantieherinnering? 

Liefs,
Denise

                                       Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


4 opmerkingen:

 1. Mijn mooiste vakantieherinnering is toch wel mijn afgelopen vakantie naar Marrakech samen met mijn vriend, zijn beste vriend en zijn vriendin en hun super schattige zoontje van 1 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag is dit hè! Leuk om te zien welke reisjes jij al hebt gemaakt. Op dit moment verlang ik het meeste naar een vakantie bestemming waar het lekker weer is. Geen hang vakantie, maar lekker veel doen en bekijken met een fijne zon! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag! Ik hoop dat het deze zomer ook weer heerlijk weer wordt in Nederland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit zo'n leuke tag! Heerlijk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen