maandag 22 februari 2016

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions MascaraVorige week viel er een heel leuk pakketje binnen. Mijn zusje had wat make-up van Max Factor gewonnen en ik kreeg ook een deel. Heel lief! In het pakketje zat ook een mascara. Waar ik direct nieuwsgierig naar was aangezien ik eerder een mascara van Max Factor heb gebruikt en die heel erg goed beviel. Eens kijken of deze net zo goed is!
De naam belooft een mooie glamour oogopslag. Maar is dat ook zo? Toen ik de mascara open draaide werd ik direct verrast. Aangezien de mascara best wel dik is, had ik ook een dik borsteltje verwacht. Dat is dus absoluut niet zo. Het borsteltje is juist lang en smal. Iets wat ik heel fijn vind omdat je dan ook goed bij de binnenste hoekjes kan komen.


Max Factor belooft bij deze mascara het 3-in-1 effect. Lengte, volume én ultieme intensiteit. Eerst zien, dan geloven!


Langer, check. Volume, check. Intensiteit, dubbel check! Deze mascara wist me weer positief te verrassen. Dit keer met het resultaat. Hij maakt mijn wimpers langer, geeft ze meer volume en zorgt voor meer intensiteit. Precies wat er gezegd wordt.

Conclusie:
Ik ga deze mascara waarschijnlijk nog vaak gebruiken. Hij doet wat hij beloofd en maakt mijn oogopslag een stuk frisser en mooier. Ik ben zeer tevreden!

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara is o.a. bij Kruidvat te koop voor €17,99.

Wat vind jij van deze mascara? En welke gebruik jij graag?

Liefs,
Denise

                               Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


3 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi effect geeft de mascara op je wimpers zeg :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk! Deze mascara gebruikte ik 'vroeger' echt aaaaltijd!
  Vond m zo ontzettend fijn en waarschijnlijk nu nog..
  Misschien toch maar weer eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit zelf vind ik dat kwastje ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen