maandag 15 februari 2016

MAC Dainty

MAC heeft mijn beautyhart veroverd en ik wilde dolgraag een blush van het merk proberen. Na heel veel speuren op het internet kwam ik uit bij de Mineralize Blush Dainty. Na hem geprobeerd te hebben in de winkel was ik verkocht en besloot ik hem af te rekenen.

De voornaamste reden dat ik voor deze kleur heb gekozen is omdat hij zo lekker draagbaar is. Je kan hem natuurlijk opbouwen maar met een normale dosis lijk je niet direct een barbie pop maar geeft hij je gewoon een gezonde gloed. Precies wat ik zocht!

De verpakking is typisch MAC. Simpel maar strak.


De pigmentatie is goed! Dainty bevat een subtiele gouden glitter die vooral met (zon)licht goed te zien is.


Links is zonder en rechts met Dainty. Het verschil is heel subtiel! Je kan de hoeveelheid blush natuurlijk opbouwen, maar voor een dagelijkse look is hij heel erg geschikt.


MAC Dainty is perfect voor een alledaagse look! Ik ben dol op deze blush en draag hem heel graag. :-)

MAC Dainty is voor €24,50  te koop bij Douglas, Bijenkorf, MAC Pro stores en online. 

Wat is jouw favoriete blush?

Liefs,
Denise

                            Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

5 opmerkingen: