vrijdag 19 februari 2016

What makes me happy #29 Volgers, taart en kleine matenIk heb al maanden geen Whats makes me happy gemaakt. Daarom vond ik het juist nu ik niet zo goede dingen te horen heb gekregen weer eens tijd om die (kleine) geluksmomentjes naar boven te brengen. Positief blijven is soms héél erg moeilijk, maar wel belangrijk! Op naar de leuke momenten!

1000 volgers! - Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb ik de 1000 volgers gehaald op Instagram! Voor een blogger is dat niet zo veel, maar zelf vind ik het echt een enorm aantal. Op naar de 2000! Ps: Volg jij mij al?

Taart - Mijn zusje, die me onwijs steunt met mijn blog en alles wat daar bij komt kijken, zei voor de grap dat ze me een taart zou geven bij de 1000 volgers. Maar ze heeft het ook nog echt gedaan. Veel te overdreven, maar super lief! ( En lekker, hij was van chocolade!!) Ze had er allemaal foto's op laten drukken. Super mooi. Je kan hem hier bekijken. 


Petite lijn - Ik ben maar 1,56, maar in verhouding heb ik ook nog eens hele korte benen. Lengte maat 30 is me eigenlijk nog veel te lang, maar korter kan ik gewoon nergens vinden. Tot ik vorige week opeens op de petite lijn van de Zalando stuitte. Ze hebben daar ook gewoon (Only) broeken met lengte maat 28! Ik probeerde er één, en ondanks dat hij nog wel iets te lang is ( zei ik al dat ik korte benen had?) past hij al een stuk beter dan die 30. Zalando heeft me zo blij gemaakt!

Dagjes winkelen - Voor de winkels moet je niet naar Almelo gaan. Daarom vind ik het heerlijk om naar andere steden te gaan en daar door de stad te struinen. Amsterdam is favoriet. Maar ook Groningen vind ik een heel leuke stad!
Ik&Simon - Na bijna een jaar wachten mochten we eindelijk het theater in voor de solo tour van Simon Keizer. Hier kan je lezen wat ik er van vond.

Lieve mensen- Dat soort uitjes betekenen ook dat ik eindelijk weer mensen zie, die ik graag zie, maar bij wie dat veel te weinig gebeurd. Super leuk! Maar ook gewoon wat drinken in de stad met vriendinnen is heel fijn! Zo dankbaar voor al die lieve mensen om mij heen <3

Wat maakte jou blij de afgelopen week?

Liefs,
Denise

                              Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


4 opmerkingen:

 1. Ah wauw, gefeliciteerd met je 1000 volgers op Instagram! Van zoveel kan ik alleen maar dromen, haha. En super lief dat je dan ook nog een taart kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Winkelen is heerlijk! Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Ik ben daar nog lang niet, haha. Misschien wil je mij ook volgen? Ik ben jou wel gaan volgen! Ik ben matteshimmer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat leuk dat je al 1000 Volgers hebt op Instagram! Dat duurt bij mij nog wel even haha. Leuk om dit soort artikels ook te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat een aantal! Daar mag je trots mee zijn! Ik ben je ook meteen gaan volgen dus wederom er 1 bij!

  BeantwoordenVerwijderen