woensdag 24 februari 2016

Spam je blog en social media!Het is al weer heel lang geleden dat ik een spam je blog heb gedaan, dus ik vond het wel weer eens tijd worden. Ook heb ik volgende week ( eindelijk!) vakantie en heb ik dus mooi de tijd om wat blogs te lezen. Ik merk dat mijn bloglovin lijstje steeds leger wordt en ik vind dat zo jammer!Dus, voel je vrij om je blog, social media kanalen en youtube te spammen! En als je naast die van jezelf ook nog andere leuke weet hoor ik dat ook heel graag! Jezelf eerst voorstellen is ook wel handig, trouwens. Zodat ik, maar ook de andere lezers alvast weten wie je bent en waarover je blog of video's gaan :-)


Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


9 opmerkingen:

 1. Leuk dat we mogen spammen. Ik ben Femke en ik blog op www.lafemmefem.nl. Hier vind je dagelijkse een artikel over beauty, lifestyle, food en persoonlijke dingen. Kom je een kijkje nemen? Je kunt me ook volgen via Intagram @La_Femme_Fem !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Sija en ik blog op http://www.readallaboutit.nl , ik deel van alles: beauty, lifestyle, fashion, recepten, DIY's, noem maar op! :) Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Fijne vakantie alvast! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blog 4 keer per week op http://perfectimperfections.be over life(style) met een nadruk op me time en een vleugje nagellak. Een beetje 'het leven zoals het is' met een twist. Instagram is het social media kanaal dat ik het meest en het liefst gebruik en daar kan je me vinden als perfectimperfectionsBE

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk! Ik ben Eilish, 22 jaar en blog op http://www.artisticstateofmind.nl Over alles wat ik leuk vind. Simple as that haha. Beauty, fashion, lifestyle.. I have it all

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoii,
  Ik ben Robin, 16 jaar en ik blog op: https://theserielifeofrobin.wordpress.com/
  Over alles wat mij aanspreekt zoals lifestyle, DIT, dieren, Tags, Fashion, Beauty.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.marushilifestyle.nl Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty en fashion. Ik schrijf eigenlijk over van alles wat ik leuk en interessant vind. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super hey! Dat we de mogelijkheid krijgen om te spammen! En ik zal jou blog zeker volgen!


  Heyhey, Girls!

  Ik ben Bellamy oftewel Miss B.

  Check: www.bellamyzblogzthingz.wordpress.com I hope You N'-Joy°

  See You there!

  Liefs, Miss B. ;)

  -XoXoX-

  BeantwoordenVerwijderen