zondag 17 april 2016

De leukste artikelen van... Sans-online


Zeer regelmatig breng ik een bezoekje aan de webshop Sans-online. Niet heel gek dus dat deze nu aan de beurt is in mijn maandelijkse 'De leukste artikelen van..' reeks. Happy me, want de echte winkel zit ook nog eens niet ver van mijn woonplaats af en als ik 's morgens wat bestel heb ik het vaak dezelfde dag al in huis. Wat een service! Ik geef de voorkeur aan de webshop omdat daar alles toch net wat overzichtelijker is, en ik het dus toch heel snel in huis heb. Kijk je mee naar de allerleukste artikelen van Sans-online?

Klik op het kopje voor een directe link naar het artikel. 

Trui- €16,95
Ondanks dat ik streepjes heel erg leuk vind, heb ik dat bijna niet in mijn kast. Ik ben een beetje bang dat het mijn figuur niet ten goede komt. Toch vind ik deze trui van , die volgens mij ook prima in de lente kan want volgens mij is hij niet heel warm, erg leuk!

Shirt- €7,95
Basic shirtjes met tekst vind ik altijd handig. Licht grijs is toch al wat minder saai dan donker grijs en tja, als er New York op staat ben ik al snel verkocht..

Schoenen- €24,95
Onder hem mom ' Een vrouw kan nooit teveel schoenen hebben..'

Jeans- €49,95
Ik moet echt een paar nieuwe broeken hebben en ik vind deze zo leuk! Een keer wat anders dan mijn vaak vrij simpele jeans.

Top - €13,95
Ik ben dol op dit soort topjes. In de zomer fijn om gewoon zo te dragen en als het wat minder warm is met een leuk jasje of blazer erover. Deze kost trouwens ook bijna niks.

Blazer - €34,95
Ik wil al een hele tijd een blazer in deze kleur en ik werd opslag verliefd bij het zien van dit exemplaar. Zo mooi!

Wauw, dit soort artikelen zijn echt niet goed voor mij. Ik vind alle artikelen in dit artikel oprecht heel leuk en wil ze nu eigenlijk allemaal hebben. Dat was niet de bedoeling. Hou je in Denise..

Andere artikelen uit deze reeks
Zalando
Loavies
H&M

Koop jij wel eens wat bij Sans - online? Wat is je favoriete item uit deze post?

Liefs,
Denise

                          Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?3 opmerkingen: