zaterdag 9 april 2016

Deze producten zou ik nog een keer kopenBij Martine zag ik een super leuk filmpje over welke beauty producten ze nog een keer zou kopen als ze op of kapot zijn. Ik ging er over nadenken hoe dat bij mij zou zijn en bedacht me dat ik best vaak producten opnieuw koop. Het leek me leuk om aan jullie te laten zien welke producten dat (zouden) zijn

 Le Volume de Chanel
Mijn absolute favoriete mascara is Le Volume de Chanel. Hij kost wat, maar je hebt ook echt wat. Hij geeft echt een heleboel volume aan mijn wimpers en ik vind het echt de allerfijnste mascara ooit. Ik ben inmiddels bezig aan mijn tweede en ik ga hem zeker opnieuw kopen als hij op is. Ici Paris heeft om de zoveel maanden een actie met 40% korting op mascara's dus dan is de prijs ook wat leuker.

 MAC Faux
Dit is denk ik wel de meest gehypte lipstick van MAC. Ik vind hem de hype helemaal waard want deze lipstick is fantastisch. Hij past overal bij en is niet heel opvallend. Maar hij maakt je look net wat meer af en geeft je lippen net dat beetje extra. Ik heb nog nooit een lipstick opgemaakt maar bij deze duurt dat niet lang meer ben ik bang.

 MAC Captive
Een andere lipstick van MAC die ik echt prachtig vind en die best snel gaat is MAC Captive. Deze kleur is een stuk donkerder en vind ik voor de herst en winter echt heel mooi. Ook deze wil ik zeker nog een keer kopen als hij op is!

 MAC Pink Plaid
Een lipstick die ik in de lente en zomer graag draag is Pink Plaid van MAC. Deze lipstick is wat roze maar niet te fel. Ik ben dol op pastel roze kleren en deze lipstick past daar perfect bij. Het duurt hopelijk nog wel even voordat deze opgaat maar als hij dan opgaat wil ik hem zeker nog een keer hebben!

 L'Oreal Super liner 
Ik ben soms echt een kluns met eyeliner dus ik moet er echt één hebben waar ik mee overweg kan. En die heb ik gevonden in L'Oreal ......   Ik weet stiekem niet meer hoeveel ik er al versleten heb maar ik koop deze eyeliner steeds weer opnieuw. Hij is zo fijn!L'Oreal True Match foundation
Mijn favoriete drogisterij foundation is absoluut de true match van L'Oreal. Hij dekt goed, maar niet heel erg waardoor je niet gelijk een pancake effect krijgt. Ik doe met een verpakking van 30 ml een aantal maanden waardoor de prijs van ongeveer €17 best meevalt. Vaak is er zelfs nog een aanbieding waardoor je hem een stuk goedkoper kan scoren. Ik heb net mijn derde exemplaar gekocht en ik denk dat er nog heel wat komen. MAC Poeder
Persoonlijk vind ik transparante poeders het fijnst om over mijn foundation te deppen. En deze van MAC is de allerfijnste die ik ooit heb geprobeerd. Nadat hij een keer in duizend stukjes is gevallen is hij nu ook echt bijna op dus tijd voor een nieuw exemplaar!

 MAC Fixing Spray
Om mijn make-up look wat minder 'poederig' te laten maken en om te zorgen dat hij wat langer blijft zitten gebruik ik de fixing spray van MAC. Ik vind hem onwijs fijn dus ook deze koop ik zonder twijfel opnieuw als hij zijn einde nadert. Estee Lauder Concealer
Nummer 2 is alweer bijna op, maar deze concealer van Estee Lauder vind ik heel erg fijn! Ondanks dat ik de bijbehorende foundation ook wel heel fijn vind, ga ik de volgende keer denk ik toch een andere proberen. Maar de concealer blijft!

 Collection Concealer
Een concealer die een stuk goedkoper is, maar ook veel moeilijker te verkrijgen, is de Collection Concealer. Iemand was zo lief om hem voor mij mee te nemen uit Engeland en sindsdien ben ik echt verkocht. Ik probeer nu heel zuinig te doen zodat hij niet opgaat, maar mocht ik ooit een keer in Londen zijn dan wil ik hier zeker een paar van inslaan!

 Real Techniques Spons
Geen make-up maar wel heel makkelijk om je make-up mee aan te brengen is de spons van Real Techniques. Ik vind hem fijn om hier mijn concealer mee te doen. Hij kan natuurlijk niet op gaan maar op een gegeven moment is hij zo vies dat je hem niet meer goed schoon krijgt. Dan zou ik zeker weer een zetje van deze fijne tool kopen!


Chloé parfum

Een parfum die al een hele tijd op mijn wishlist stond was Chloé. Super blij was ik dan ook toen er een flesje in de goodiebag van de Misslipgloss brunch zat. Dit geurtje is zo onwijs lekker. Ik probeer hem niet te snel op te maken, en als het goed is kan ik er ook nog wel even mee, maar als hij op is kan ik hier zeker niet voorgoed afscheid van nemen.
 Lady Million
Nog een geur die ik hemels vind is Lady Million. Deze kocht ik 1,5 jaar geleden van verjaardagsgeld en ik baal nog steeds dat ik de 30 ml heb gekocht. Ik ben daardoor zo bang dat hij op gaat dat ik er heel zuinig mee doe. Ik ga hier dus zeker een nieuw exemplaar van kopen ( en dan wat groter, haha) als hij op is!

Welk(e) beauty product(en) zou jij opnieuw kopen? 

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


5 opmerkingen:

 1. We hebben wel wat overeenkomsten, Lady Million heb ik al een aantal keer aangeschaft. Ook mijn Miracle Complexion Sponge van Real Techniques en MAC Fixing + zou ik opnieuw kopen. Ook MAC Mehr, MAC Twig, MAC Spirit, Estee Lauder Double Wear foundation + YSL Touche Eclat foundation koop ik opnieuw als deze op zijn :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, Mac Faux klinkt wel goed! Eigenlijk wil ik die al heel lang hebben, maar ik blijf het kopen uitstellen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cloe vind ik ook echt geweldig love it! liefs

  BeantwoordenVerwijderen