woensdag 13 april 2016

Update - Einde van de periode!Genieten jullie van het mooie lente weer van de afgelopen dagen? Ik vind het héérlijk om met mijn zonnebril op de fiets te zitten en kan niet wachten tot ik ook echt mijn jas thuis kan laten. Toch zit ik nog niet echt veel buiten want school gaat natuurlijk gewoon door en het is ook nog de laatste week van de periode dus alles moet ingeleverd worden en er liggen enkele toetsen te wachten..Inmiddels heb ik alles wat ingeleverd moest worden ingeleverd en heb ik morgen mijn laatste toets. Toch is de drukte dan niet voorbij. Volgende week heb ik mijn eerste officiële examen voor Nederlands. Nu is Nederlands niet mijn slechtste vak en moet ik daar zeker wel een voldoende voor kunnen scoren, maar toch blijft het spannend, zo'n examen. De eerste twee examens voor mijn eindexamen heb ik al gehad en die waren voor Engels. Waarbij ik gemiddeld een 9 (!) sta. Wat ik dus echt méga hoog vind aangezien Engels mijn slechtste vak was op de middelbare school en ik er met heel veel moeite een voldoende uit perste. De moeilijkste examens ( spreken, schrijven en gesprekken voeren) komen volgend jaar en daar knijp ik hem best wel voor. Maar als ik voor alles een 3 of hoger haal dan ben ik geslaagd voor Engels. Moet lukken! :-)

Maargoed, die drukte heeft er wel voor gezorgd dat de blog op een wat lager pitje stond. Sorry! Ik beleef nog steeds erg veel plezier aan het schrijven en wil echt proberen om consequent te uploaden, dus om de dag, maar soms schiet het er gewoon even bij in.  Ik heb concepten voor minimaal 2 maanden dus dat is het niet, maar nu de tijd en energie nog vinden om wat te schrijven. Maar... over 1,5 week heb ik twee weken vakantie dus dan wil ik echt even vooruit schrijven.

Maar in de vakantie staan ook leuke dingen gepland. Zo heb ik al met wat vriendinnen afgesproken en ga ik naar Kingsnight in Enschede en Bevrijdingsfestival in Zwolle als het weer het toelaat. Leuke vooruitzichten dus!

Heb jij al vakantie? Wat zijn je plannen?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

2 opmerkingen:

  1. Phoe, druk dus! Ik snap dan wel heel goed dat je blog op een lager pitje staat :) Hopelijk kun je in je vakantie lekker veel tijd vinden om te gaan bloggen. En misschien zie ik je nog wel bij Kingsnight in Enschede! Ik ga daar ook heen namelijk haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vakantie? Dat duurt nog even! Veel plezier met Kingsnight... ik doe dan niks denk ik.. haha

    BeantwoordenVerwijderen