donderdag 28 april 2016

De MAC Addict tag
Als je mij vraagt wat mijn favoriete make-up merk ik zeg ik zonder te twijfelen MAC. Ik heb niet méga veel van het merk, maar ik vind dat ze hele mooie make-up hebben. Toen ik deze tag meerdere malen voorbij zag komen kon ik dan ook niet laten om hem in te vullen.


Hoe kwam je voor het in aanraking met MAC?
Precies weet ik het niet. Maar de kans is heel groot dat ik het merk op veel blogs voorbij zag komen. Na zoveel goeds te lezen, wilde ik het toch proberen. En tja, als je eenmaal iets van MAC hebt gekocht..

Hoe oud was je toen je voor het eerst een MAC product kocht? En welk product was dat?
Dat is nog helemaal niet zo lang geleden! In de herfstvakantie van 2014 kocht ik mijn eerste lipstick en de fixingspray. Ik was toen dus 19.

Hoeveel MAC producten heb je in totaal?
Ik heb 6 lipsticks, een fixingspray, een poeder, concealer en een blush!
Wat is je grootste MAC miskoop?
Achteraf gezien vind ik mijn eerste lipstick helemaal niet meer zo mooi. Ik had me toen nog helemaal niet ingelezen in de lipsticks die ze verkochten. En had geen idee wat ik wilde hebben. Ik liet me adviseren door een verkoopster bij de MAC Store. Ik wilde er één die niet te heftig was en ze raadde me Viva Glam VI aan. Een bruine kleur. Destijds vond ik hem wel mooi, maar nu.. Geef mij maar Faux.Wat is je favoriete MAC product?
De lipsticks! Ik wil er nog veel meer :-)

Wat is je favoriete MAC MSF?
Ik heb nog geen MSF in mijn bezit :-)
Wat is je favoriete MAC Lipstick?
Pfoe, dat vind ik een hele lastige. Ik vind ze, behalve de eerste eigenlijk allemaal heel erg mooi. Het verschilt eigenlijk per seizoen en gelegenheid welke ik het liefst pak. Maar als ik kijk naar welke ik het meest heb gebruikt is dat Faux. Een niet zo opvallende nude kleur die je net dat beetje extra's geeft. Hij is al bijna op.. Neeee!

Wat is je favoriete MAC oogschaduw?
Ik vind MAC oogschaduws erg duur dus ik heb er geen. Toch vind ik Amber Times Nine wel erg mooi. Misschien ooit..Welke MAC product heb je helemaal opgemaakt en opnieuw gekocht?
Nog niks. Maar Faux is bijna op, en die wil ik dan zeker opnieuw. Dat geldt ook voor de prep + prime poeder en fixingspray.

Welk MAC product staat er nog op je verlanglijstje? 
Genoeg! Ik wil heel graag nog wat MSF  Soft&Gentle en Lightscapade . Ook de oogschaduw palettes wil ik graag proberen. Bovenaan staat Amber Times Nine. En daarnaast staan er ook nog wel wat lipsticks op het lijstje. En vergeet de kwasten niet. Sponsors?Wat was je duurste MAC aankoop?
Dainty! Die was €24,50. Maar het hartstikke waard!

Welk MAC product heeft de mooiste herinnering?
Pfoe. Ehm. Ik denk Russian Red. Want die kreeg ik spontaan van mijn zusje. Heel lief.

Wat is je favoriete MAC Limited Edition?
Ik heb nog geen Limited Edition.Welk MAC product mag er extra in het zonnetje worden gezet?
De fixingspray. Ik vind deze zo fijn als primer en als spray voor over mijn make-up. Hij zorgt er echt voor dat mijn make-up langer blijft zitten en hij is heel verfrissend.

Wat is jouw favoriete MAC product?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

6 opmerkingen:

 1. Oef, mijn favoriet MAC product? Ik kan niet kiezen hoor, ik heb zo veel haha! Maarre Dainty is geen msf, maar een mineralize blush. Mijn favoriet overigens! Net zoals de MSF Soft & Gentle. Jij zoekt sponsors toch, hou over een kleine maand mijn blog even in de gaten zou ik zeggen ;-)! Haha. Ik zoek ook altijd sponsors om MAC (en andere) make-up te sponsoren. Rond mijn verjaardag en rond Sinterklaas/ Kerst heb ik daar vaak een sponsor voor :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, gelijk even aangepast haha. Nou ik ben benieuwd haha! Ja handig hè. Over ruim 3 maanden ben ik weer jarig, dus dan vraag ik ook geld zodat ik het daarna weer goed uit kan geven haha <3

   Verwijderen
 2. Wat een leuke tag ! Ik vind de lipsticks het fijnste product, in combinatie met de lippotloden die ze verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke Tag is dit en leuk om jouw antwoorden te lezen. Oeps kom ik aan met mijn 18 mac lipsticks en ja die zijn ook zeker mijn favoriet, maarja once you go MAC, you never go back hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! Ik heb maar een MAC lipstick de Candy yum yum. En ik ben er heeeel zuinig mee! ;) -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke tag! Ik heb op dit moment 5 mac lipsticks, maar daar blijft het niet bij kan ik je zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen