zaterdag 17 oktober 2015

Dit waren de állerleukste tv programma's'Vroeger' speelde ik veel buiten, maar ik keek ook veel tv. Elke morgen begon ik de dag met Pokémon, maar stiekem vond ik dat helemaal niet zo leuk. Wat ik wel leuke programma's vond vertel ik je in dit artikel. Spoiler: iets met beugels, rood haar, dierentuinen en skaters..
- Rocketpower
Iets wat ik onwijs vaak keek was Rocketpower. Rocketpower ging over 4 kinderen die heel erg hielden van onder andere skaten, hockey en surfen. Ik wilde dolgraag in Zeekust wonen. En, waren we niet allemaal een beetje dol op Tito uit Hawaï?

- Beugelbekkie
'Zou ik soms mijn leven dromen, ik neem het maar zoals het komt. Ik kan me zo toch niet vertonen, met al dat ijzer in mijn mond. Kijk nou! Ik ben een beugelbekkie. Vriendjes? Hou daar je mond maar over. Pestkop, de hele wereld is geheheeek'. Hoevaak ik dat wel niet gezongen heb. Een beugel was plots minder erg door mijn favoriete programma Beugelbekkie.

- As told by Ginger
Wat ik nog meer een ge-wel-dig programma vond was As Told By Ginger. Dit roodharige meisje heeft voor heel veel uurtjes kijkplezier gezorgd!

-ZOOP
Wat vonden we het gaaf, dat we op schoolreisje naar het Ouwerhandsdierenpark gingen. Nu konden we misschien wel iets van Zoop zien! :D

-Huis Anubis
Tot dat de cast veranderde heb ik trouw elke aflevering van het Huis Anubis gekeken. En met mij nog vele anderen geloof ik. Het was vaak het onderwerp van de meeste gesprekken. Samen met een vriendin had ik zelfs een fanhyves voor Fabian en Nienke opgericht hahah!

Wat keek jij graag?

Liefs,
Denise


12 opmerkingen:

 1. Helemaal mee eens! Ik vond alleen Huis Anubis stom. De rest vond ik wel leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zoop en beugelbekkie keek ik ook super vaak onwijs leuke programma's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beugelbakkie maakte een beugel hebben alleen maar leuk haha. Je zou is moeten weten hoe blij ik was toen ik te horen kreeg dat ik een blokjesbeugel kreeg lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beugelbekkie vond ik altijd zo leuk hahaha:p

  Liefs Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal mee eens met alle vijf. Vooral het Huis Anubis was hét gespreksonderwerp van mijn klasgenootjes en mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaa, Beugelbekkie en As Told By Ginger! Die vond ik zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh ja de eerste drie keek ik ook ZO graag!!! Huis Anubis en ZOOP keek ik dan overigens weer niet, haha. Die programma's zijn een beetje langs mij heen gegaan.. :-P

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beugelbekkie wint toch wel! Het huis Anubis keek ik alleen mee met mn zusje haha. Misschien was ik er toen toch al iets 'te oud' voor. Ik was behoorlijk snel 'volwassen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ZOOP! Ahhh dat vond ik zo leuk. Alle films en elke aflevering gekeken hihi
  Helemaal verliefd op Mike

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooooh As Told by Ginger.. helemaal vergeten! En inderdaad ook hier heel veel Beugelbekkie, Rocket Power en Zoop. Jeugdsentiment <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeugdsentiment! <3
  Ik heb laatst alle aflevering van As Told by Ginger gewoon weer teruggekeken. Op één of andere manier blijft deze serie leuk en relevant. Hopelijk maken ze weer zulke mooie series tegen de tijd dat ik kinderen heb ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk artikel heb je geschreven. Ik ben zelf van een generatie eerder zo te zien, want bij deze programma's was ik al een stuk ouder..

  BeantwoordenVerwijderen