donderdag 1 oktober 2015

Hee Denise, hoe is het nou?Lekker cliché, maar het is gewoon alweer oktober. Wow. Time flies. Zo ben ik ook alweer ruim een maand bezig met school. Of eigenlijk stage. En ik vind het zo onwijs leuk! Ik zou Denise niet zijn als ik deze maand niet weer een keer naar een concert ga en natuurlijk ga ik ook andere leuke dingen doen met vriendinnen. Kijk je mee?

Ik loop nu al een paar weken stage op een basisschool met speciaal onderwijs en het bevalt me heel goed. Leuke leerkrachten, leuke kinderen, leuke bezigheden! Super fijn! Ik vind het gewoon jammer dat ik vanaf eind januari weer zelf 5 dagen in de week lessen moet volgen, haha!

Stage is wel heel vermoeiend. De afgelopen weekenden heb ik het dus ook flink rustig aan gedaan. Even uitrusten. Maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet leuk. Als ik niks leuks te doen heb dan ga ik alleen maar lopen denken etc en dat is niet zo fijn. Daarom probeer ik om ook in de weekenden wat leuke dingen te plannen.  Zo ga ik vrijdag na stage naar Amsterdam voor een concertje van jawel, Nick en Simon in Paradiso. Ik dacht laat ik een keer gek doen en een keer naar dit vrolijke Volendamse duo gaan... Samen met 2 lieve vriendinnen ga ik er een leuke avond van maken. Vervolgens slaap ik samen met één van hun in een hotelletje op maar 15 min van Amsterdam. Zodat we na zo'n lange dag niet eerst nog helemaal naar huis hoeven te reizen. En de volgende dag gaan we natuurlijk nog even Amsterdam in. Shoppen! 

De week erop ga ik met mijn beste vriendin het nachtleven van Arnhem ontdekken. Haar vader woont er in de buurt dus slapen we daar. Ik ben wel vaker in Arnhem uit geweest met een andere vriendin en dat was erg leuk. Toch is het alweer heel lang geleden dat ik ben wezen stappen ( In Nederland) dus werd het wel weer eens tijd. Leuk! 

De zaterdag daar weer op ga ik naar de wedstrijd Heracles- Ajax. En ja, ik ben voor Heracles, sorry not sorry. Ik ben vorige week naar de bekerwedstrijd tegen Vitesse geweest en dat vond ik erg tof. Dat was trouwens echt een bizarre wedstrijd ( veel rode kaarten, penalty's , tijdelijke staking..), maar de sfeer in zo'n stadion vind ik echt geweldig. Vooral als het goed gaat met een club, zoals nu. Iedereen is mega enthousiast en fanatiek :-)

Daarna is het alweer tijd voor de herfstvakantie. Ik heb nog niet echt concrete plannen, maar ik wil vooral veel afspreken met vriendinnen. Het lastige is dat sommige vriendinnen een andere week vakantie hebben, maar dat valt vast wel op te lossen! Voor de rest maar veel rust nemen. Want daar ben ik ook wel weer aan toe :-) 

Heb jij nog leuke plannen deze maand?

Liefs,
Denise

3 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier in Paradiso! Lijkt me echt geweldig om de liedjes van het nieuwe album live to horen. I wish... Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier! Ik ga woensdag naar Take That in de Ziggo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke dingen staan er op de planning. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen