zondag 25 oktober 2015

Diary #13 vakantie! Sushi, wenkbrauwen en GreaseIn mijn vakantie vind ik het leuk om een diary bij te houden. Normaal is het sowieso heel erg saai, want dan ga ik vrijwel alleen maar naar stage of school. Maar in de vakantie doe ik ook vaak leuke dingen dus dat is wel leuk om te laten zien. Kijk je mee hoe ik heel goedkoop sushi at, nieuwe muziek luisterde en met vriendinnen afsprak? :-)Maandag stond gelijk mijn eerste 'afspraak' op de planning. Samen met Melanie ( met wie ik al bijna een jaar(!) niet had afgesproken) ging ik gezellig een middagje naar Zwolle. We lunchten, bezochten heel wat winkels, probeerden beleefd te blijven tegen irritante mannen die ons goede doelen aansmeerden en eindigden de dag met een bezoekje aan de Starbucks. Hoe kan het ook anders?. De terugreis duurde dubbel zo lang als normaal en ik was dan ook helemaal kapot bij thuis komst. Maar hé, het was een geslaagde dag!Een dag alleen maar op bed en in bad liggen. Check! Ik was hier dus zó aan toe. Dinsdag sliep ik dus heerlijk uit, werkte ik een beetje aan een opdracht voor stage en tikte stukjes voor de blog. Maar mijn lichaam kreeg de broodnodige rust. Eindelijk. :-).Zo'n dag als dinsdag had mijn lichaam graag nog een keer gewild, maar woensdag was tijd voor een dinnerafspraak in Nijkerk. Waar ik onbeperkt sushi at voor maar €12,50 samen met een vriendin die ik ook al 4,5 maand niet had gezien.Dat is wel echt een nadeel van vriendinnen die verder weg wonen. Je ziet elkaar soms zó weinig. Allemaal zo druk en je kan niet zomaar even op de fiets stappen voor een drankje. Zo zonde. Maar dan zijn dit soort afspraken extra leuk :-) Voordat ik weg ging, zag ik mijn neefjes nog even. Leuk <3Donderdag ging ik weer op pad. Dit keer naar Deventer. Daar kreeg ik een wenkbrauwwax bij Benefits. Wat trouwens echt nodig was. Moet je kijken hoe mooi het is geworden! Op de voor foto heb ik er extra niks mee gedaan, en bij de na foto heeft ze het bijgewerkt met poeder etc. In het echt is het wat minder heftig hoor haha. Ik ben er zó blij mee! Dankjewel Douglas! :-).

Ik wilde ook nog even een vriendin bezoeken die dichtbij Deventer ligt, maar mijn lichaam gaf aan dat ik écht naar huis moest. Ik vind het rot als ik al een tijd niet bij het graf ben geweest, maar ik hoop snel weer te kunnen <33
Vrijdag ging een afspraak niet door dus sliep ik (veel te lang) uit. Ik geloof dat ik wat in te halen had. Oops. Ik deed de hele dag rustig aan zodat ik 's avonds weg kon. Ik ging namelijk met een vriendin naar Enschede waar ze het van Heekplein hadden omgetoverd tot een drive-in bioscoop. Hoe leuk! Bij gebrek aan een auto konden we ook gewoon zitten maar daar werd het niet minder om. We keken Grease. Blijft een mooie film. Daarna gingen we nog even wat drinken in het centrum :-).Toen ik vrijdagavond thuis kwam kon ik de slaap maar niet vatten en lag ik nog een paar uur wakker. Gelukkig kon ik zaterdag weer uitslapen wat ik dus ook flink deed. Ik werkte weer wat aan school en aan de blog. Verder deed ik vooral erg rustig aan en luisterde ik veel naar Adele. Ik ben zo benieuwd naar haar nieuwe album! Het nieuwste album van Demi Lovato is ook een aanrader, trouwens! 's avonds ging ik met mijn vader naar mijn oom en tante om daar voetbal te kijken. Leuk! :-)

Vandaag, zondag doe ik ook lekker rustig aan. Want morgen ( maandag) ga ik naar het verre zuiden om een vriendin op te zoeken die in Limburg woont. Aangezien het 3 uur reizen is met de trein blijf ik gezellig slapen. Leuk! Oh trouwens, ik leerde haar kennen omdat ze een keer een gastartikel heeft geschreven op de blog. We bleken wat dezelfde interesses te hebben, spraken een paar keer af en nu zijn we vriendinnen. Bizar hoe door een gastartikel een vriendschap kan ontstaan! :-).  Woensdag is de vakantie en de extra studiedagen voorbij en mag ik weer stagelopen. Zin in!

Hoe was jouw week? Heb je vakantie gehad of is je vakantie nu pas begonnen?

Liefs,
Denise

                                Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?2 opmerkingen:

  1. Wauw, je wenkbrauwen zien er mooi uit zeg! En ik krijg ongelofelijk zin in sushi nu (alweer) haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een heel fijn weekje hé! En wat zijn je wenkbrauwen mooi inderdaad, staat je goed zo!

    BeantwoordenVerwijderen