woensdag 28 oktober 2015

Zó gaat je telefoon langer meeEen beetje een vreemde titel voor iemand die na 2 weken haar iPhone al in duizend stukjes laat vallen ( oops!). Maar hij doet het nog en ik kon dus vrolijk verder met mijn telefoonverslaving. Die verslaving kost alleen wel aardig wat batterij op een dag. En als je dan geregeld een stuk gaat reizen is het wel fijn om op de terugweg ook nog naar die fijne muziek te kunnen luisteren, om je Instagram door te blijven scrollen of gezellig met je vrienden te appen. Maar als je batterij zo snel leeg gaat als die van mij is dat lastig. Gelukkig heb ik daar nu een hele goede oplossing voor. Kijk je mee? :-)

Powerbank

Als ik een dagje weg ga, neem ik eigenlijk altijd mijn oplader mee, maar vaak kan ik mijn telefoon nergens tussendoor opladen, waardoor mijn telefoon al vrij snel uitvalt. Super stom dus als ik nog een paar uur terug moet reizen. Gelukkig zijn daar de powerbanks! Van GSMpunt mocht ik de Gygnett powerbank testen. Ik ben er super blij mee, want doordat ik mijn telefoon nu óveral onderweg kan opladen, zit ik nooit meer zonder batterij. Hoe fijn!

Doordat de powerbank zo plat is, kan je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Super makkelijk! Ik kan nu al niet meer zonder (écht! Mijn beste maatje voor 2 daagjes Limburg). Om het nog leuker te maken, mag ik jullie een kortingscode geven zodat jullie de hele dag lekker mijn blog kunnen blijven bezoeken :-). De code is CYGNETT20 en hiermee krijg je 20% korting op alle opladers van het merk Cygnett bij GSMPUNT. Je kan de code gebruiken tot het einde van november.

Hoesje

Oh, en als je net zo'n kluns bent als ik die haar telefoon minstens 3x per week laat vallen, is een telefoonhoesje natuurlijk ook wel slim. Want wat heb je aan een powerbank als niks hebt om op te laden? ;-)

Vliegtuigstand

Mocht je nou zo'n internetjunkie zijn die geen vrij uurtje kan zonder haar telefoon (hoi!), dan is het slim om je telefoon op de zeldzame momenten dat je hem niet gebruik op vliegtuigstand ( of gewoon uit) te zetten. Zo krijg je niks binnen en verbruikt je telefoon ook nauwelijks energie. En als je hem aanzet tijdens het opladen, laadt je telefoon ook nog eens sneller op. Win win!

Heb jij nog tips zodat je telefoon gedurende de dag langer mee gaat? :-) 

Liefs,
Denise

                                           Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

                                                                                                            Dit artikel betreft een samenwerking

4 opmerkingen:

 1. Ja, Powerbank is voor mij echt een must! Ik heb er eentje van de Action die maar €5,- kostte en hij werkt nog steeds perfect. Ideaal voor dagjes weg. Ik zet vaak notificaties voor bepaalde apps uit, dat scheelt ook batterij namelijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een powerbank is iets wat ik écht snel moet gaan bestellen, want ik heb zo vaak dat ik halverwege de middag niks meer kan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spaarstand, je licht niet zo fel en zoveel mogelijk onzin uit. Zoals locatievoorziening en wifi als je het toch niet hebt. Anders blijft die wifi spots zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, het licht niet zo fel werkt voor mij ook echt heel goed! En de apps elke keer uitswipen. Sommige gebruiken ook veel energie op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen