dinsdag 28 april 2015

Adidas superstar


Een tijdje geleden schreef ik in mijn wishlist al dat ik de Adidas superstar sneakers ontzettend graag zou willen hebben, echter waren ze overal, in mijn maat, helaas uitverkocht. Nadat ik ontdekte dat Pharrel Williams in samenwerking met Adidas  de superstars in allerlei kleuren had uitgebracht, was alweer mijn maat uitverkocht. Ik gaf het niet op en keek regelmatig op de site van Adidas, op marktplaats, op andere sites en stond op wachtlijsten in winkels. En ik heb ze eindelijk. Ben je benieuwd hoe ik aan mijn superstars ben gekomen, en in welke kleur ik ze heb? Lees maar mee!

Na een paar keer te hebben misgegrepen, werd ik vorige week gebeld door Idenza, een schoenen winkel in Sneek, ze vertelde me dat ze 3 doosjes met Adidas superstars hadden binnen gekregen, en dat mijn maat er tussen zat. Na het telefoontje liet ik het snel aan mijn moeder weten, en die was zo lief ze meteen voor me mee te nemen vanuit de stad. Toen ik eenmaal thuis was, en ze ging passen zaten ze gelukkig goed!

Ik ben echt enorm blij met mijn Adidas superstars, het zijn schoenen die je nog heel lang kan dragen, en eigenlijk met bijna met alles kunt combineren. Ik heb ze inmiddels al een aantal keer aan gehad en ze zitten heerlijk!

               


Ik kocht mijn Adidas superstar,wit, voor €90,- bij Idenza.


Wat vind jij van de superstars? 

Liefs,

Melanie 

                                   Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

18 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat je ze goed wit kunt houden, hihi! Ik vind die met zwart erbij wel ietsje mooier, maar dat is persoonlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoop het ook! Heb al eens eerder witte schoenen gehad, en dat ging ook goed. Inderdaad ieder persoonlijk.. Hier vonden we allemaal de witte mooier.

   Verwijderen
 2. Ik vind ze vet maar ze worden wel snel vies ik zou eerder voor een vette kleur zijn gegaan of met de groene of zwarte erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ligt denk ik aan wie ze draagt, heb eerder witte gehad en dat ging ook prima! Ieder zijn eigen mening. Ik vind de witte na twijfelen het mooist.Plus dat ik al knal roze sneakers heb, ik ben er heel blij mee.

   Verwijderen
 3. Pretty! Ik ben gek op witte schoenen, af en toe goed schoonmaken en dan zien ze er weer stralend wit uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt mooi, staat je goed hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze normaal niet zo met dat zwarte erbij maar helemaal wit vind ik ze eigenlijk wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah leuk, ik heb ze ook! Ik koos voor de bekende zwart/wit variant en ik heb ze zo goed als dagelijks aan. Ze zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen