zondag 26 april 2015

Fashion: Koningsdag


Morgen is het Koningsdag, veel van ons gaan waarschijnlijk naar één van de vele festivals, een ander moet werken en weer een ander neemt misschien even een kijkje in zijn of haar stad. Er is veel leuks te doen op deze dag, maar wat doe je dan aan? Zorg jij dat je iets met oranje aan hebt, of maakt het je eigenlijk niet heel veel uit? Zelf heb ik nog geen idee wat ik aan doe, en daarom deel ik vandaag een outfit met jullie. Ben je benieuwd? Lees maar mee!

Zelf vind ik het altijd fijn om een broek te dragen, maar een rokje is natuurlijk ook erg leuk! Op boohoo.nl stelde ik deze outfit samen, een panty, leuke ketting en leuke schoenen maakt het helemaal af!
Mocht je nou, net als mij, geen oranje items in je kast hebben is het natuurlijk ook geen ramp om een dagelijkse outfit aan te doen. Zelf vind ik het dan wel leuk om mijn nagels oranje te lakken, zodat ik toch nog iets oranje heb..;)

Weet jij al wat je aan doet? Ga jij iets leuks doen? In ieder geval alvast veel plezier!

Liefs,

Melanie

                                   Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

8 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Ik heb zelf ook maar heel weinig oranje, eigenlijk helemaal niks haha;p Oranje is helaas niet zo mijn kleur, dus ik ga in een blauw/wit shirtje naar buiten denk ik haha. Rode schoenen of iets erbij en het kan er ook wel mee door ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een oranje shirt en een kroontje. Ik ben er helemaal klaar voor haha.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga sowieso niets doen denk.. En al ga ik even de stad in, trek ik nog niks oranjes aan. Heb ik ook niet echt. Houd niet van oranje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit heb je samengesteld! Ik weet nog niet wat ik ga aandoen, ik heb vast nog wel iets oranje in m'n kast en anders krijgen mijn nagels een leuk kleurtje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen