dinsdag 7 april 2015

MAC Faux
Mijn lievelings make-up merk is absoluut MAC. Ik ben vooral dol op de lipsticks van het merk. Vorige maand kon ik mijn 3e MAC lipstick aan de collectie toevoegen. Ik wilde deze lipstick zó graag, maar wilde hem eerst testen. En aangezien ik niet zo vaak bij een MAC verkooppunt kom.. Toen ik laatst in Amsterdam was, sloeg ik dan ook mijn slag en nam Faux mee!

 


De verpakking is net zoals bij Captive zwart met een zilveren accent. Typisch MAC en te mooi om ergens achter in een la te dumpen.Faux heeft een Satin finish. Wat betekend dat hij heel makkelijk aan te brengen is. Ik zat heel erg te twijfelen tussen Faux en Brave, maar doordat Faux een subtiele glitter heeft, ben ik toch voor deze gegaan. De kleur beschrijf ik denk ik het beste als oudroze/bruin.


Er wordt gezegd dat dit dè kleur is die Kylie Jenner ook gebruikt, maar of dat waar is durf ik niet te zeggen. Feit is wel dat hij telkens overal uitverkocht was. Wat ik helemaal niet gek vind, want hij is werkelijk waar prachtig


Het pigment is onwijs goed, en stiekem had ik ook niet anders verwacht van MAC.Faux is net iets donkerder dan mijn eigen lipkleur waardoor het een echte my lips but better kleur wordt. Als ik niet zo'n zin heb in een opvallendere lipkleur pak ik deze erbij. Hij maakt mijn look wat frisser en netter vind ik zelf.

Conclusie

Dit kan zomaar eens mijn nieuwe favoriet worden! Het is echt een hele mooie, niet al te opvallende kleur. Perfect voor een alledaagse look. Blijft redelijk lang zitten, - zo'n 4 uur-, en is makkelijk bij te werken. Zeker een aanrader!

MAC is oa online te koop bij Douglas en in geselecteerde fillialen. Ook kan je terecht bij de MAC store in Amsterdam of Den Haag of op de site van MAC. Faux kost €19,-

Wat vind jij van Faux?

Liefs,
Denise

                                        Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

18 opmerkingen:

 1. Prachtig kleurtje, deze staat ook nog op mijn wishlist!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaloers, die staat ook al heel lang op mijn wishlist! Geniet ervan.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige lipstick! Deze staat ook nog op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kleurtje, en ook fijn dat hij lekker lang blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur, wij zijn ook echt verslaafd aan MAC!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Oeeh, gevaarlijk voor je portemonnee, maar zo begrijpelijk!

   Verwijderen
 6. wauwie hij is zoo mooi, de eerst volgende keer bij MAC ga ik hem eens proberen. Ik wist nieteens dat hij Satin was, ik ben gek op die finish!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa, deze is ook mijn favoriet! <3

  BeantwoordenVerwijderen