maandag 20 april 2015

Treaclemoon Iced Strawberry Dream BodylotionNa het douchen of in bad gaan je insmeren met een fijne bodylotion. I like! Vooral als je dan de heerlijke geur naar een paar uur nog ruikt. Ik las goede verhalen over de producten van Treaclemoon. Ze zouden te vinden zijn bij de AH. Euh. nu ben ik speciaal daarvoor alle AH's ingedoken die ik de afgelopen weken tegen kwam. Maar denk maar niet dat ik de uitgebreide collectie zag staan. De meeste winkels hadden maar een paar douchegels. En dan ook nog in de geuren die ik niet zo lekker vond. Balen! Totdat ik vorige week tegen een stelling liep in de beroemde Duitse drogisterij DM. Ik stopte direct een douchegel en een bodylotion in mijn mandje. Die laatste laat ik jullie vandaag zien. Kijk je mee?

Mijn favoriete healthy snack zijn sowieso aardbeien. Ik kan er niet van af blijven als mijn ouders ze weer in huis hebben gehaald. Een bodylotion die naar aardbeien ruikt is voor mij dan ook perfect.De verpakking is echt een feestje om in je badkamer of slaapkamer te hebben staan. Ten eerste houd ik van roze - maar dat verschilt natuurlijk per geur die je neemt- en vind ik de tekst die er op staat er ook super leuk uitzien. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik geen Duits kan en dus niet zal weten wat er staat. De versierinkjes aan de onderkant maken het helemaal af vind ik!

Oh yes, een pompdop! Super handig en hygiënisch. Score!


Dit komt er uit één pompje. Een roze erwtje. Oh, ik vind de kleur zo leuk! En hij ruikt zo lekker. Al moet je daar wel echt van houden. Heel zoet en echt aardbei. 


Als ik het uitsmeer wordt het eerst wit, maar al gauw gaat dat over naar doorzichtig. Wel plakt het eerst een beetje. Dat vind ik wel een minpunt. Al gaat dat na een minuutje ook wel weg. 


Conclusie

Ik ben dol op dit product. Behalve dat ik het jammer vind dat het eerst wat plakkerig aan voelt, heb ik niks op deze bodylotion aan te merken. 

Treaclemoon is te koop bij de grotere AH fillialen. Maar voor meer keuze kan je het beste even goed inslaan bij de DM in Duitsland, mocht je daar komen. Ik heb €3,99 voor 350 ml betaald. 

Heb jij al iets van Treaclemoon geprobeerd?

Liefs,
Denise

                                                     Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?15 opmerkingen:

 1. Ik heb dit product vaker voorbij zien komen, maar nog niet zelf uitgeprobeerd. Nu ben ik er toch wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij lijkt me zo lekker, volgende keer ook maar mee nemen bij de DM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh heerlijk Denise, we moeten maar snel eens met zn allen naar de DM <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah, ik heb deze in een andere geur. Treacle Moon is echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kende dit product nog niet, maar oh alleen die verpakking al! Die is zo leuk! :) Lijkt me een heerlijk product, misschien binnenkort ook maar een keertje uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa leuk hè!! Jaa, vooral als je eens bij de DM bent, is hij het proberen zeker waard!

   Verwijderen
 6. Hmmm lijkt me een heerlijke body lotion!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is bij mij bijna op! Heerlijk is die

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel benieuwd, ik wil 'm graag proberen! Leuke foto's ook <3

  BeantwoordenVerwijderen