maandag 27 april 2015

Waarom het niet erg is om vandaag niet te feesten

'Wilhelmus van Nassouwe' Jep, de oranje slingers mogen weer uit de kast, je favoriete oranje shirtje mag weer aan en je nagels kunnen weer rood-wit-blauw gelakt. Kortom; het is Koningsdag. Om me heen hoor ik van veel mensen dat het hun favoriete dag van het jaar is. Al zouden de meesten nu waarschijnlijk brak in bed liggen want het feest begon gister avond met Kingsnight al. En jij? Ben jij één van de brakke mensen die nu met kleine oogjes blogs aan het doorspitten is? Of heb je gewoon de hele nacht geslapen? Blijf je net als ik vandaag lekker thuis of ga je een feestje bouwen met Martin Garrix of één van de vele andere DJ's die ergens in het land draaien op deze feestelijke dag? Mocht je bij die eerste groep horen en lekker thuis blijven, lees dan vooral verder. Ik vertel namelijk waarom het niet zo heel erg is om vandaag thuis te zijn!

Er is slecht weer voorspeld

Leuk hoor, zo'n feestje. Maar regen zou het behoorlijk verpesten. En kom dan maar eens thuis met zo'n overvolle trein waar je nota bene ook nog voor moet betalen omdat je studentenov je vandaag niet vrij laat reizen.

Koopjes scoren op de rommelmarkt

Mocht het even droog zijn, kan je ook gezellig rondlopen op de vrij- of rommelmarkt. Misschien kom je wel dat ene ding tegen waar je al weken naar zocht. En daarbij zijn die kinderen die hun dansjes of kunstjes uitvoeren midden in de stad eigenlijk toch wel heel schattig om naar te kijken

Uitslapen

3 dubbele yaay, want Koningsdag betekend geen colleges of lessen dus net zo lang in je bed blijven liggen als jij wilt. Heerlijk!

Hello Bloglovin'!

En heb je geen zin om de hele dag te slapen, kan je ook je Bloglovin' achterstand inhalen. Of gewoon lekker vooruit werken voor je eigen blog, natuurlijk!

Netflix is my best friend

Voor degenen op wie bovenstaande zin van toepassing is, is deze dag natuurlijk ideaal om een seizoen ( of 2) van je favoriete serie te kijken. Zie het als een zondag 2.0

Wat ga jij vandaag doen? Iniedergeval veel plezier <3

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

4 opmerkingen:

 1. Leuke tips! Ik ben mijn Bloglovin achterstand nu aan het inhalen haha, vanmiddag ga ik als het droog is even een rondje stad doen en daarna werken. Veel plezier vandaag!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf vandaag lekker thuis. Ik heb vannacht Koningsnacht gevierd met een grote groep. Vind het mooi geweest haha.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben lekker blogjes aan het lezen nu, ben gisteren eindelijk weer eens op stap geweest. Ik heb helaas niet een vriendinnengroep waar we wekelijks/maandelijks mee op stap gaan dus ik geniet ervan. Vandaag ga ik ook naar de rommelmarkt, maar ik had liever Eindhoven in oranje gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook lekker blogjes gelezen en ben even op de markt geweest. Verder niets bijzonders, vind er niet veel aan!

  BeantwoordenVerwijderen