woensdag 29 april 2015

Persoonlijk kletspraatje

Vandaag even geen review of lijstje, maar gewoon even een random 'kletspraatje'. Hoe is het nu met mij en hoe gaat het met het bloggen? Gaat het me goed af of kost het me toch wel meer dan ik dacht?
En wat zijn mijn plannen voor de vakantie? Ik vertel het jullie in dit artikel :)
Op het moment dat ik dit typ (dinsdagavond), voel ik me heel slapjes. Het zal dus ook nog wel even duren voordat ik dit artikel af heb, haha. Ik merk de laatste weken sowieso dat ik steeds langer over artikelen doe. Ik kan me niet goed concentreren en ben vaak te moe om te typen. Maar we komen er wel! Dat ik me nu zo slap voel, komt waarschijnlijk door de nieuwe medicatie die ik heb gekregen. Tenminste dat hoop ik, want dat betekend dat het over een paar dagen wel weer over is :)

Ik vind het sommige dagen best zwaar om elke dag een artikel klaar te hebben staan. Melanie maakt ook wel artikelen, natuurlijk. Maar de meeste dagen zie je er één van mij online staan. Ik vind het heel leuk om te doen daar niet van. Maar ik ben ook heel perfectionistisch en ik wil per se elke dag een artikel klaar hebben staan. Ik probeer vaak eerst mijn schoolopdrachten te maken, maar eigenlijk valt dat me nog veel zwaarder. Dus dan probeer ik maar een stukje van een artikel te tikken zodat ik toch nog enigszins nuttig bezig ben, haha.

Maaaarrr.. Gelukkig heb ik bijna vakantie! Ik neem me altijd voor om heel veel vooruit te werken in de vakantie. Maar of dat lukt is een tweede. Ik ga wel veel leuke dingen doen! Zo ga ik vriendinnen bezoeken en met mijn moeder een dagje naar Amsterdam - waar ik ook voor het eerst in mijn leven in een sushi restaurant ga eten, dus als je tips hebt?-. And last but not least. De laatste vrijdag van mijn 2 weken durende vakantie komt dat ene Volendamse duo waar ik zo fan van ben, naar mijn woonplaats. Een betere afsluiting voor de vakantie is er niet!

En over vakantie gesproken. Mijn vakantie naar Kreta komt steeds dichterbij! Ik vind het best spannend, maar vooral zo onwijs leuk! Ik kan ook niet wachten tot ik aankopen kan doen voor dit zonnige tripje!

Zo, haha. Ondanks de vele afleidingen kon ik toch maar even mooi deze update schrijven. Hoe is het met jullie? Hebben jullie nog leuke plannen voor de vakantie?

Liefs,
Denise


8 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat je bijna vakantie hebt, kan je lekker beetje bijkomen en leuke dingen doen! We gaan in de vakantie nog wel keertje gezellig drankjes doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijna vakantie! nog even en dan kan je lekker dingen voor jezelf doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh nog even volhouden Denise!! Straks kan je lekker chillen op Kreta <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop ook dat het van de medicatie is en dat je je snel weer beter voelt. Weer naar Nick en Simon, heel leuk! Bijna vakantie meis!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad nog eventjes doorzetten en daarna lekker genieten van je vakantie! Helemaal verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, ik word weer jaloers als ik lees dat je lekker Sushi gaat eten in Amsterdam. Sumo vind ik nog steeds een aanrader! En wat heerlijk dat je naar Kreta gaat, mooi vooruitzicht <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk op vakantie naar Kreta, wil ik ook wel !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelf schrijf ik ook niet elke dag ik heb eigenlijk maar gewoon 4 vaste dagen omdat ik daarbij ook naar school ga en natuurlijk nog leuke dingen met vrienden wil doen :) Zelfs de hele grote blogs posten soms ook maar 3 keer in de week. Beter 3 hele goeie artikelen dan 7 matige niet? ;D

  BeantwoordenVerwijderen