zondag 13 december 2015

De leukste (kerst)cadeautjes voor haar


   Kerst

De tijd vliegt, het jaar is alweer bijna voorbij en dat maakt dat het ook alweer bijna Kerst is. Leuk! Maar bij dat idee beginnen mijn hersenen alweer overuren te maken. Wat moeten we nou weer kopen voor elkaar? Verjaardagen, bijzondere gelegenheden en de feestdagen. Cadeautjes geven vind ik erg leuk, maar bedenken wat ik dan moet geven vind ik zo lastig. Hierbij wat inspiratie voor leuke cadeautjes voor vrouwen :-).



- Rituals Douchefoam - €8,-
Bij het in bad gaan of het douchen, gebruik ik graag een douchefoam van Rituals. Ze ruiken stuk voor stuk heerlijk en zijn fijn in gebruik. Zeker een aanrader! Rituals kan je makkelijk hier bestellen

- Le volume de Chanel mascara - €31,95
Mijn favoriete mascara is die van Chanel. je betaald er wat voor, maar dan heb je ook wat. Mocht je wat hoger zitten met je kerstbudget is dit een erg leuk cadeautje om te ontvangen en te geven! Review kan je hier vinden.

- MAC Lipstick - €19,50
Om even in de make-up sferen te blijven.. MAC! En dan vooral de lipsticks. Een kleur als Russian Red, die je hier kan bestellen, past perfect bij de feestdagen. Kan je hem na het uitpakken direct opdoen! :-)

- Ketting Esprit - €34,99
Bij de feestdagen horen natuurlijk mooie sieraden. Ik heb voor de feestdagen een mooi zwart jurkje gekocht, en wat ik er dan persoonlijk mooi bij vind staan, is een wat grotere ketting. Ik vond deze van Esprit bijvoorbeeld erg mooi.

- Lush Bubble Bar   The comforter - €6,95
Na alle feestdagen stress is het heerlijk om in bad te ontspannen. Wat ik dan graag in mijn bad doe, is een bubble bar van Lush. Mijn favoriet is The Comforter. Ik breek hem in stukjes zodat ik er vaker mee kan doen. Een betere manier om te ontspannen in de winter is er niet! Bij mij in de buurt zit helaas geen winkel, maar gelukkig hebben ze ook een webshop.

- Yankee Candle Large Jar - €28,95
Ik ben dol op kaarsen, en dan met name de geurkaarsen van Yankee Candle. 1 van mijn favorieten is Snow in Love. Geuren zijn natuurlijk heel persoonlijk, en je moet ze ook zeker even ruiken voordat je er één hier gaat aanschaffen, maar dit is toch echt een favoriet van velen!

Wat vind jij een leuk cadeau om te geven voor de feestdagen?

Liefs,
Denise

6 opmerkingen:

  1. Wat een fijn lijstje Denise <3 Vooral Yankee Candle kaarsen vind ik ZO fijn, daar maak je mij echt gelukkig mee hihi. Lush vind ik ook een heerlijk merk, ik baal er echt van dat er geen Lush winkels in het noorden zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love mac lipstickss!! :) Leuke items.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Verschilt per persoon natuurlijk! Mn moeder geef ik enorm veel verschillende dingetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi lijstje! Het leukste om te geven (en te ontvangen ;)), hoe cliché ook, vind ik denk ik wel een lekker geurtje.

    BeantwoordenVerwijderen