dinsdag 16 februari 2016

Shoplog H&M, Zalando, Bershka en MAC



Ik dook de afgelopen week de (online) winkels weer in en scoorde met name leuke spullen voor het voorjaar. Er was nog veel sale dus ik had geluk! Kijk je mee naar mijn aankopen?




Bij H&M kocht ik deze blouse voor maar €15,-. Ik ben dol op blousjes en die van de H&M zitten erg fijn vind ik. Deze zit er ruim en heeft een leuk kleurtje die goed bij dit seizoen past :-).


Als je mij vraagt wat mijn favoriete schoenen zijn roep ik zonder te twijfelen All Stars. Ondanks dat ik ook dol ben op hakken, loop ik toch het liefst op deze schoenen. Een wit paar ontbrak nog in mijn bescheiden collectie en ik besloot nu ze nog in de aanbieding waren, snel een paar te bestellen. Kom maar op met het voorjaar! €45,50.


Nadat ik de schoenen in mijn online mandje had gemikt, stuitte ik opeens op de 'petite lijn' van Zalando. Het leek alsof ik in de online hemel terecht kwam. Broeken in lengte maat 28! Met mijn 1,56 zijn broeken namelijk ALTIJD veel te lang. Deze passen gewoon. Wow. En hij was ook nog eens in de sale dus ik betaalde er ongeveer €16,- (!!) voor. Wat een geluk!


Stiekem vind ik roze gewoon een erg leuke kleur voor het voorjaar en de zomer. Deze trui kwam ik ook tegen op Zalando en ik vond hem zo leuk! Hij is van Dorothy Perkins en kostte ook maar €17,95!



Deze blazer, die op de foto véél groter lijkt dan hij is, komt van de Bershka. Vorig jaar was ik erg opzoek naar een witte blazer maar ik kon nergens het perfecte paar vinden. Te groot, te klein, te duur, te 'lelijk'... Tot ik vorige week in Amsterdam opeens tegen dit exemplaar liep. Hij zat als gegoten en voor €15 (!) in de sale, kon ik hem ècht niet laten hangen. Had ik al gezegd dat de zon nu echt wel tevoorschijn mag komen?


Ik had nog een VVV bon ( ja, die dingen bestaan nog) en besloot dat ik de pro longwear concealer van MAC wel wilde proberen. Ik ga er natuurlijk een review over maken. :-) Hij kost €18,-


Bij de solo tour van Simon kocht ik zijn boek ( Ik&Simon) vol met columns en kleine verhalen die hij in de afgelopen jaren geschreven heeft. Heel leuk om te lezen ( ik heb hem inmiddels al uit haha). Ik heb de laatste weken echt een hele erge leesdip en ik had al veel te lang geen boek meer uitgelezen, Nu wel :-)  €15,-

Ik ben super blij met mijn aankopen en kan niet wachten tot ik de kleren kan gaan dragen :-)

Wat is het laatste wat jij hebt gekocht?

Liefs,
Denise

                                 Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

10 opmerkingen:

  1. Ik wil voor in de lente/zomer ook nog Converse sneakers kopen! Wat fijn dat je ze in de sale hebt kunnen kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke spullen! En die sale, heel fijn..!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een toffe spullen. Heerlijke die lichte kleuren, doet mij meteen denken aan de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke aankopen! Ik wil ook nog nieuwe sneakers aanschaffen. Ik twijfel alleen nog tussen Converse of Adidas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh die trui & broek van Zalando zijn super leuk! Hele vrolijke kleurtjes. Helemaal leuk voor de lente!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankopen! Dat Zalando een petite lijn heeft wist ik helemaal niet maar ik vind het een goede tip! ( ik ben zelf 1.55, nog 1cm kleiner dan jij dus haha.) Toevallig trouwens, de MAC concealer staat ook nog op mijn wishlist en ik ben ook al een tijdje op zoek naar witte allstars.. Je schrijft dat je ze in de aanbieding gekocht hebt, mag ik vragen bij welke winkel dat is? :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker het kijken even waard dan! Die heb ik ook bij Zalando gekocht! :D

      Verwijderen
  7. Hebben ze bij Zalando zo'n petite lijn? Dat wist ik niet! Dat onthoud ik voor als ik een nieuwe broek nodig heb. Ik vind die broek die jij hebt gekocht echt tof trouwens! Leuke dingen heb je gescoord. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hebben ze bij Zalando zo'n petite lijn? Dat wist ik niet! Dat onthoud ik voor als ik een nieuwe broek nodig heb. Ik vind die broek die jij hebt gekocht echt tof trouwens! Leuke dingen heb je gescoord. :)

    BeantwoordenVerwijderen