woensdag 7 oktober 2015

Shoplog - H&M, Converse, Lush & Yankee Candle



De afgelopen tijd heb ik wat geshopt. Online én in Amsterdam. De buit is heel bescheiden gebleven omdat ik vooral als ik in Amsterdam was, dingen kocht die ik eigenlijk helemaal niet nodig had. Ik ging nu met het idee dat ik alleen mocht kopen wat ik heel graag wilde hebben of nodig had. Daardoor, en door het feit dat we na zo'n lange week gewoon niet zo heel veel zin en energie hadden om uitgebreid te winkelen, is de schade beperkt gebleven. Toch leek het me wel leuk om te delen wat ik heb gekocht. Kijk je mee?





Ik ben dol op jasjes, bordeaux én de h&m. De perfecte combinatie vond ik in dit item. Hij kwam net uit de verpakking, vandaar de kreukels. Ik vind het zo'n onwijs leuk jasje! Hij is makkelijk te combineren, lekker warm en is mooi. Hij kostte ook maar €20! Stiekem dacht ik dat hij achteraf veel duurder was. Dus dat valt weer mee straks. Wat ik wel een dikke minpunt vind van het online bestellen bij h&m is dat je niet direct kan betalen met I deal. Stom! Desondanks ben ik super blij met mijn aankoop :-)


Ik leef in all- stars. Oké, niet waar. Ik trek ook met alle liefde andere schoenen aan. Maar all stars hebben een speciaal plekje in mijn schoenenhart. Tijd voor een nieuw paar dus. Online vond ik deze leukerds voor maar €40,-. En toen dat bedrag nog minder werd door een tegoedbon kon ik mijn geluk natuurlijk helemaal niet meer op. Score!


Voor de dichts bijzijnde Yankee Candle winkel ben ik nog ruim een uur onderweg. Daarom moest ik gewoon even naar Magna Plaza toen ik het afgelopen weekend in Amsterdam was. Al eerder had ik een tart van Moroccan Argan Oil, maar ik besloot dit keer voor een small jar te gaan. Deze geur is zo onwijs lekker.

Ik kon de winkel niet verlaten zonder nog wat andere geuren in te slaan. Deze 4 votives nam ik ook mee naar huis. Turquoise Sky deed me denken aan een fijne zonvakantie. De andere 3 geuren heb ik al eens eerder gehad en ruiken ook erg lekker. Ik kan weer even vooruit :-)


In de H&M stuitte ik opeens op de beauty afdeling. Ik wist helemaal niet dat hij daar zat dus dat was een aangename verrassing! Eigenlijk wilde ik geen make-up kopen, maar het enige wat ik nog wel graag wilde was een mooie oogschaduw in een lichte kleur. ( want die heb ik natuurlijk nog niet....). Aangezien ik korting kreeg in verband met GlamourDay én ik nog een tegoedkaart had, besloot ik om deze eens te proberen. Hij kost normaal €5,99. Review komt op de blog :-).



Mijn zusje vroeg me of ik alstjeblieeeft even naar de lush wilde gaan voor een bathbomb. Toen moest ik er natuurlijk ook één voor mezelf meenemen. Hè vervelend.. The Comforter kost €6,95. Best prijzig voor zoiets, maar je kan er best lang mee doen :-).

Als je je bedenkt hoeveel tijd ik de afgelopen tijd in online winkels heb doorgebracht, is dit echt onwijs netjes haha. Wat is jouw laatste aankoop?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

14 opmerkingen:

  1. hahaha ik leef ook op all stars! Leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne spulletjes! Die lush bathbomb is wel echt heeeel fijn. Ik breek 'm meestal in een paar stukken, dan kan ik er een keer of 3,4 van badderen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een super leuke aankopen en vooral die lush bathbomb is tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lucky you met je all stars! Balen dat ik zulke grote poten heb haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, meestal zijn kleine voeten ook een ware hel met het vinden van leuke schoenen. Maar All Stars zijn vaak wel goedkoper. Wat inderdaad een mega voordeel is! :D

      Verwijderen
  5. Wat een leuke aankopen! Super fijn dat je, je All-Stars voor nog minder kon krijgen. Waar heb je ze besteld als ik vragen mag? :)

    BeantwoordenVerwijderen