zondag 3 mei 2015

DE FANTASTISCHE DUPE VAN UITVERKOCHTE MAC FAUX!


Hij is beroemd en berucht. Maar bovenal telkens heel snel uitverkocht. Het zou dé lipstick zijn die Kylie Jenner op haar volle lippen smeert en is een veel beter alternatief om dat zelfde effect te krijgen dan de challange die naar haar vernoemd is. Maar die lipstick is ook best prijzig. Ik zou Denise niet zijn als ik daar niet een perfecte oplossing voor had! Maak kennis met de Essence 05 cool nude. De fantastische dupe van MAC Faux!

Vanuit de verpakking lijken de kleuren in ieder geval al mega veel op elkaar!En ook de swatches liegen er niet om! Onder is Essence, boven Mac. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik met die van Essence een paar vegen heb moeten zetten om tot dit resultaat te komen en voor Mac slechts 1 keer. Maar de kleur is vrijwel hetzelfde!


Say what?! Ik zie bijna geen verschil! Maar ik merk het eerlijk gezegd wel. Faux is veel makkelijker om aan te brengen en glijdt heel makkelijk over je lippen. In tegen stelling tot Essence cool nude. 

Conclusie

Jaaaaa! Essence cool nude is de perfecte dupe voor Mac Faux als je het mij vraagt! Toch ga ik liever voor mijn oude vertrouwde Mac! Hij brengt een stuk fijner aan en de kleur is intenser. Maar als je mac nog niet gewend bent en het niet erg vind om een paar keer over je lippen te gaan voor een goed resultaat raad ik je zeker aan om de Essence 05 cool nude te proberen!

Essence 05 cool nude  is te koop bij oa kruidvat voor €2,39
Mac Faux is te koop bij Douglas en Mac verkooppunten voor €19

Welke zou jij kopen? Die van Essence of toch de duurdere Mac?

Liefs,
Denise

                                  Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

30 opmerkingen:

 1. Je ziet inderdaad amper verschil! Mac blijft uren langer op je lippen dus ik zou toch eerder voor Mac gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, dat geeft voor mij ook de doorslag om voor Mac te gaan. Maar ik kan heel goed begrijpen als mensen Mac te duur vinden!

   Verwijderen
 2. Wauw geweldig. Ik ga pas in Amerika mijn MAC inkopen doen dus dit is wel echt een hele goede back up totdat ik de echte heb!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Qua kleur lijkt ie inderdaad behoorlijk!! Leuke vergelijking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn vrijwel identiek! Goed gevonden Denise! Ik ga ook liever voor MAC ik ben dol op die lipsticks, maar het is een goed alternatief!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat is écht bijna hetzelfde!! Voor een paar keer extra smeren is het het voor mij zeker waard :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een dupe! YES! Dankjewel voor de tip, die ga ik dus binnenkort halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die is echt prachtig! Ik heb hem toevallig gister gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit, ik zie inderdaad bijna geen verschil!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wauw, goede tip! Ik ga de dupe zeker kopen.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er goed uit zeg! Voor de prijs zou ik het geen ramp vinden om er een paar keer overheen te moeten gaan, eerlijk gezegd. Bedankt voor het delen, ben gek op dupes, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede en mooie dupe zeg, leuk! Origineel ook, goed gedaan <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een goede dupe! Volgens mij had ik die van Essence geprobeerd, maar stond hij me niet! Ga nog een keertje kijken hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt perfectee dupe! Toevallig heeft Todaysbeauty precies hetzelfde artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ziet er heel goed uit en lekker budget!

  BeantwoordenVerwijderen