maandag 4 mei 2015

Ik word beroemd!!Zit je dan voor de tv. Lekker in een fijne broek. Wijntje erbij, chips op schoot. En dan.. Zie je jezelf!
Ik denk dat veel mensen dit hadden toen ze afgelopen zaterdag of die 2 weken ervoor Lekker Nederlands aan het kijken waren. Ik zag in ieder geval wel veel bekenden in het publiek zitten. En het is dat ik op het allerlaatste moment moest afzeggen, anders had ik mezelf ook zien zitten. En dat zou niet de eerste keer zijn geweest dat ik mezelf op tv zag. Kijk je mee naar mijn gênante en toch ook wel grappige momenten of fame op de Nederlandse televisie?It all starts with Popstars 

Het was een live uitzending. En miljoenen mensen bleken achteraf te kijken naar het moment dat Nance mij op het podium vroeg. Wat ik moest doen? Ik moest een kandidaat een knuffel geven! Niet zo'n beest, nee een echte hug! Ik zat vooraan ( ik had kaarten gewonnen via de Hitkrant) en ze vroeg wie er fan was. Dat was ik stiekem helemaal niet, maar ik vond het ook zo stom om dat duidelijk te laten merken. Ooh, wat heb ik nog vaak reactie's gekregen op de uitzending haha. Jammer dat het fragment van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen!

Oant Moarn! 

Ik was ergens op het Sneekermeer aan het zeilen met de harstichting toen Piet Paulusma ons kwam vergezellen. We zouden in de uitzending van die avond komen. Oh my, en natuurlijk moest Pietje weer wat aan mij vragen haha. Met het rood vers op de kaken en een zenuwachtige lach zei ik Ja tegen Piet en de camera. Hallo mini moment of fame!

Oh hoi, Arie Boomsma!

Het was ergens in juli 2011 toen er tegen mijn klas werd verteld dat we die dag zouden worden gefilmd voor een programma over liefde, vriendschap en school. We vonden het maar raar want die mensen die kwamen filmen deden er maar vaag over. Kwamen we nou wel of niet op tv? En waarvoor was het precies? Tot dat Arie Boomsma opeens de klas binnen stapte ( wat is hij lang, wow!!). De opnames bleken voor het programma Uit de kast te zijn en een jongen uit mijn klas vertelde ons dat hij op jongens viel. Zo knap dat hij dat zo voor de camera's deed! De klas werd natuurlijk ook gefilmd. Ik keek zo chagrijnig hahaha. Als ik eerder had beseft dat het op tv kwam.. Klanten in de winkel kwamen naar me toe toen de uitzending was geweest.. ' Hee, jij was toch op tv!' euh....

Dit waren wel een beetje de meest indrukwekkende uitzendingen waarin ik zat. Verder was ik nog een paar keer te zien bij Shownieuws ( yep, bij een optreden van Nick en Simon) , The Voice Kids ( als publiek natuurlijk..) en RTV Oost! Je wordt nog eens beroemd word er heel vaak tegen mij gezegd haha. Ik vind het leuk hoor, opnames bijwonen. Maar dat ik zo nu en dan vol in beeld kom hoeft van mij dan ook weer niet gehe!

Ben jij al eens op tv geweest?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

10 opmerkingen:

 1. Ik heb eigenlijk nog nooit een tv opname bijgewoond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je vaak op tv geweest! Ik ben een keer geïnterviewd voor het jeugdjournaal.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat ben jij al vaak op tv geweest! Ik heb eigenlijk nog nooit in een tv studio gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow dat is al wel vaak! Ik heb nog nooit een moment of fame gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! Ik ben nog nooit op tv geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik heb ooit meegedaan met zipzoo worldwide, ken je dat? Voor de rest niet echt op tv gekomen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Ik ben wel eens op Omroep Zeeland geweest en bij een uitzending van CAS. Verder niet. Geloof ik tenminste haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha mij lijkt het erg ongemakkelijk om op tv te komen! Mijn vriend is nu wel al een paar x in tvshows gekomen, omdat hij veel bezig is met zijn eigen bedrijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat leuk! Ik ben zelf op tv geweest toen ik had gefigureerd in Flikken Maastricht. Ook echt een leuke ervaring!

  BeantwoordenVerwijderen