donderdag 21 mei 2015

What makes me happy #24 - Uitgaan, concerten en vakantieBen ik weer! Het wil allemaal niet echt lukken met het bloggen de laatste tijd, maar ik heb weer genoeg inspiratie, en als mijn lichaam ook even meewerkt kan ik weer lekker veel blogjes voor jullie typen, yaay! Vandaag heb ik weer een fijne what makes me happy voor jullie. De tweede week van mijn vakantie was er één vol met onwijs leuke en fijne dingen. Kijk je mee?- Oké, omdat ze elke dag wel vraagt of ik de What makes me happy al heb gemaakt, een dikke shoutout naar Janine. Deze lieve meid heeft mij zomaar meegenomen naar de tour van Nick en Simon in Groningen. Ècht, ik vind het zo onwijs lief en bijzonder dat ze dat zomaar doet - want concerten zijn duur!!-.. Het was een avond om niet snel te vergeten! <3- En ooh my, ik klink nu als een geobsedeerde fan - valt best mee, volgende concert is pas over een week... ( was al ver van te voren gepland en die van vorige week kwamen er tussen)- maar 2 dagen na het concert in Groningen kwamen de mannen naar mijn woonplaats Almelo voor een optreden in het altijd gezellige Preston Palace. Juist omdat ik in een korte periode al best vaak ga twijfelde ik wel heel erg. Maar omdat ze op fietsafstand kwamen én ik al een tijd niet meer naar een gewoon optreden was geweest besloot ik toch te gaan. En wederom hebben Janine en ik de avond van ons leven gehad, hihi!

- Met mijn allerlaatste beetje energie besloot ik de vakantie goed af te sluiten door te gaan stappen met één van mijn beste vriendinnetjes in Arnhem, waar zij in de buurt woont. Ondanks dat ik nu nog steeds last heb van de vermoeidheid, heb ik echt een onwijs leuke en gezellige avond en nacht gehad met Michelle. Mijn vriendinnetjes zijn de beste <3

- Ook even een mega dikke shoutout naar mijn mama. Ze heeft namelijk de afgelopen 2 jaar naast haar werk een opleiding gevolgd en besteedde bijna elke vrije tijd die ze had aan haar school. En ze heeft het gewoon gehaald. Ik vind dat zo knap dat je op die leeftijd nog zoveel motivatie en discipline kan hebben om naast je werk een opleiding te volgen. Mega trots! <3

- Doordat ik zoveel leuke dingen deed, heb ik ook onwijs veel uur in de trein doorgebracht de afgelopen week. En je kan wel zeggen dat ik een heuse verslaving heb, maar ik kon het niet laten om wat bezoekjes te brengen aan de Starbucks. Vooral niet als ze 50% korting hebben op de Frappuccino. Kan jij de verleiding dan weerstaan?

- Ik heb weer veel te veel leuke dingen gedaan in mijn vakantie, maar er was ook ruimte voor veel rust en vooral veel films. Oh, ik houd zo veel van vakantie. Nog 7 weken, hihi!

Wat maakte jouw week?

Liefs,
Denise

                              Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

11 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je het bloggen weer gaat oppakken!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik vind het zo leuk, maar het wil gewoon even niet lukken! Zo frustrerend! Maar komt helemaal goed!

   Verwijderen
 2. De Starbucks is 1 uur en 3 kwartier van me verwijderd. Maar anders was ik zeker verleid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pff ver! Hier 25 minuten met de Intercity. Maar ik ga niet op en neer hoor, hihi. Maar ga er wel even langs als ik er toch ben hihi <3

   Verwijderen
 3. Wat een leuk lijstje en tof dat je er naartoe bent geweest, als het toch zo dichtbij is waarom niet? haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat sta je mooi op die foto's <3 En idd wat Alexa zegt, lekker alle concerten pakken joh! Enjoy it woehoe

  BeantwoordenVerwijderen