zondag 10 mei 2015

Het leed dat elke dag bloggen heetTen eerste, lees dit met een knipoog. Want natuurlijk is bloggen geen leed, ik vind het namelijk onwijs leuk! Maar soms... Soms leg ik de lat voor mezelf te hoog. Ik wil per se elke dag een artikel online hebben staan.. Maar waarom eigenlijk? Ik weet het niet. Of toch wel?Nu ik dit typ is het kwart voor 11 op zaterdagavond. Jep, over ruim 7 uur komt dit artikel dus online. Een beetje laat dus. I know. Normaal staan er voor de komende paar dagen wel wat artikelen ingepland. Maar voor morgen (vandaag) dus niet. En ja, ik had vakantie. Dus genoeg tijd zal je denken om te bloggen. Maar er kwam niks uit mijn vingers. Nouja, opzich heb ik wat mooie make-up die ik nog kan reviewen. Maar daar had ik deze week zo geen zin in. En zo ben ik dan ook wel weer, als ik geen zin heb doe ik het niet. Maar die reviews houden jullie dan nog lekker van me te goed uiteraard!

Maar waarom toch die druk van elke dag posten? Ik denk dat ik een beetje te perfectionistisch ben. Maar het bang zijn om volgers te verliezen zou misschien ook wel meespelen. En aangezien we er nog niet zoveel hebben, is elke volger die afvalt natuurlijk super zonde! En de angst om te falen speelt ook wel een rol, gok ik. Als anderen het kunnen, dan moet het mij toch ook lukken om elke dag een artikel online te hebben staan? Helemaal omdat Melanie ook af en toe artikelen schrijft en ik dan dus een dagje 'vrij' ben ofzo.

Opzich kan ik het wel wat meer los laten, maar jep, er is vandaag wederom een artikel online gekomen. Niet om het op te vullen, maar omdat het me zo nu en dan toch wel irriteert, die wil om elke dag een artikel online te hebben staan. Mijn vraag aan jullie is dus: Hoe gaan jullie daar mee om? Of hebben jullie daar totaal geen last van? 

En nu ga ik snel slapen, want die artikelen voor de rest van de week, die zie ik morgen wel weer, ( of niet ;-) )

Liefs,
Denise

Ps: Ik had trouwens voor vandaag een moederdag artikel in gedachten, maar omdat ik weet dat deze blog ook gelezen wordt door (jonge!) mensen die geen moeder meer hebben en er waarschijnlijk vandaag al genoeg moeilijke momenten voor hen zijn, sloeg ik dat maar even over. Maar mam, ik hou wel van je hoor ;-)

                                 Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


3 opmerkingen:

  1. Dit is zo herkenbaar! Ik had gister en vandaag geen tijd en had geen dingen meer klaarstaan. Vrijdagavond artikel voot zondag en maandag nog gemaakt. Dus nu 'moet' ik maandag ook meteen weer aan de slag. Ik kan het ookniet zo goed loslaten. Al denk ik wel al na over hoe ik het in de zomervakantie ga doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik vind elke dag nu dus wel echt teveel worden haha :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik schrijf altijd een paar dagen vooruit zodat ik er niet last minute mee bezig hoef te zijn en dat vind ik echt heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen