vrijdag 15 mei 2015

Win kaarten voor HET coolste event van deze zomer!

Bron


Over 3 maanden lig ik na veel maanden voorpret eindelijk op de stranden van Kreta. Lekker bruinbakken en veel cocktails drinken. Heerlijk, zo'n weekje niks doen. Niet iedereen kan dat. Zo'n hele week niks doen.Voor de mensen die liever wat doen ( en ook mensen zoals ik , die vooral van rustig vakantie vieren houdt,) wordt er van de zomer een heel gaaf event georganiseerd. En jij kan er bij zijn! Kijk je mee?Ik droom er van om mooie plekken te bezoeken. Mijn lijstje met plekken die ik nog wil bezoeken is dan ook aardig lang. Van nog een keer naar Londen, tot aan een bezoekje aan de Bora Bora eilanden. En van New York tot aan Bali. Ze staan allemaal op mijn lijstje. Met mij zijn er vast nog veel meer mensen die graag de wereld rond reizen. En juist voor die mensen is Shoestring Durft hét perfecte event.

Op het strand van Zandvoort kan je op 20 juni de hele wereld rondreizen. Door mee te doen aan de coolste, spannendste en meest enge activiteiten krijg je een kijkje in landen over de hele wereld. Je kan in het Japans karaoke zingen of de meest vreemde gerechten proberen, maar ook meedoen aan een bloedstollende reisquiz waar je de leukste prijzen kan winnen. Durf jij de uitdaging aan?

Maar hou jij net als ik van een beetje rust tijdens je vakantie en kan je geen genoeg krijgen van mensen spotten vanaf een terras? Ook dan is dit event wat voor jou. Je kan namelijk ook lekker de hele dag drankjes drinken op het terras aan het strand. Hoe fijn klinkt dat?!

Dus, ben jij de durfal die op 20 juni van 15:00 tot 23:00 zin heeft in een te gek avontuur en de dag van haar ( of zijn) leven wil krijgen? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op 2 kaarten voor dit spannende event. Meer info kan je hier vinden!

Wat moet je doen om kans te maken?

 - Volg ons op Bloglovin' & like dit bericht
 - Laat een reactie achter met dat je mee doet! Let op: Vergeet niet om een geldig email adres achter te laten :-)

Wat mag je doen?

- Volg ons op Instagram

De actie duurt tot en met vrijdag 22 mei 23:59. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Durf jij de uitdaging aan?

Liefs,
Denise

5 opmerkingen:

 1. Jaaaaaa dit vind ik super vet! Ik wil wel graag karaoke zingen of lekkere vreemde insecten eten, staat op mijn bucketlist haha. Ik volgde jullie al :) (het liken kan nog niet maar zal het doen wanneer het lukt) Succes iedereen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk event! Helaas ben ik er die dag niet maar ik wens iedereen succes. En veel plezier natuurlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Ik doe helaas niet mee, want ik heb 12/13/14 juni Pinkpop en 26&27 juni CAS. Dan kan ik er niet nog iets bij hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil graag een kansje wagen! Lijkt mij heel erg leuk! Ik volg jullie nu ook (oeps!) het liken kan helaas niet want hij update maar tot 13 mei maar anders had ik erop geklikt. Veel succes en hopelijk krijgen jullie veel mensen die meedoen!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeeh ik waag een kansje want wie wilt er nou niet Japans Karaoke zingen!? Hallooo!
  voor zo ver ik weet ben ik ook nog eens vrij die zaterdag, wat echt heel wat is hihi

  BeantwoordenVerwijderen