vrijdag 29 mei 2015

Wij zijn jarig en trakteren! WIN o.a. Philosophy &The Body ShopYaaay wij zijn jarig! En dat vraagt om taart, of -ehm- roze koeken. De blog zoals hij nu is, dus onder de naam Blog by Deslie bestaat alweer een jaar vandaag. De tijd is onwijs snel gegaan en ik ben heel dankbaar dat er elke dag weer mensen de moeite nemen om onze artikelen te lezen en een reactie achter te laten! Daarom ben ik de (virtuele) winkel ingedoken om wat leuke spulletjes te kopen voor een winactie. Kijken jullie mee?Wie jarig is trakteert, en hoe kan dat nou beter dan met een pakketje vol met mijn eigen favorieten waar ik jullie graag van mee wilt laten genieten? Ik zal vertellen wat je zoal kan winnen.
Wat zit er in het pakketje?

* Milka Oreo & choqsplash ( Chocolade mag gewoon niet ontbreken in zo'n pakket)
* Masker van Balea ( Niet te koop in Nederland)
* Philosophy Purity 90 ml ( Dit is de beste cleanser ever)
* Essence 05 cool nude lipstick ( De perfecte dupe van MAC Faux. Klik hier voor review)
* L'Oreal Paris Perfect Slim eyeliner ( Mijn favoriete eyeliner en de enige waar ik mee overweg kan)
* Shea butter shower cream van The Body Shop ( Deze ruikt écht heel lekker <3 )
* Oorbellen ( Ondanks dat ik ze zelf niet kan dragen, vind ik oorbellen zo leuk om weg te geven)
* Ketting ( Deze statement ketting kan je echt eindeloos combineren! )
* Nagellak ( Omdat ik daar gewoon van houd <3)


Wat moet je doen om te kans te maken?

- Volg ons op Bloglovin' en like dit bericht
- Laat een reactie achter met dat je meedoet en wat je hebt gedaan. Vergeet niet om een geldig mailadres achter te laten :)

Wat mag je doen voor extra kans?

- Volg ons op Instagram (+1)
- Deel de foto van onze blogverjaardag (+1)

Zoals je kan zien zit dit pakketje t.w.v. van ongeveer €60,- dus vol met producten die ik zelf graag gebruik. En ik vind het heel leuk dat ik ze nu met jullie kan delen! Echt onwijs bedankt voor jullie lieve reactie's altijd. Dat doet mij (ons) écht goed! <333

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

24 opmerkingen:

 1. Aaaaah gefeliciteerd met jullie een jarig bestaan! Wat mogen jullie daar trots op zijn! Ik krijg honger van jullie post haha. Moet dadelijk de boodschappen halen voor hier thuis, en daar komt ongetwijfeld wat milka in te liggen hahaha. Anyway, mogen er nog vele jaren volgen, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk en gefeliciteerd, zelf sla ik even over! veel succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, jullie doen het echt onwijs goed!! Natuurlijk doe ik mee met jullie leuke winactie! Ik heb alle stappen en extra stappen gedaan. Ik ben echt onwijs benieuwd naar Purity, de eyeliner en natuurlijk MILKA! Mijn e-mail: todayslipstick@gmail.com.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie blogverjaardag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey gefeliciteerd ik doe zeker mee ik heb alles gedaan en zal zo nog even het berichht delen op instagram mijn email is gemberyoutube@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd dames!!! Ik doe mee, alleen al voor de verslavende Milka <3 Nee grapje hihi, want ik ben ook heel benieuwd naar Philosophy en Balea en vind de ketting ook heel tof! Ik heb de verplichte stappen gedaan en volg jullie op Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe zeker mee :D Gefeliciteerd met jullie blog! Ik volg jullie nu op bloglovin en heb het een hartje gegeven
  laura.vandam2001@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yaaay! Ook hier uiteraard van harte lieve meiden!
  Sinds het lezen van jullie Faux dupe probeer ik de lipstick al te bemachtigen maar telkens zonder succes.. Ik doe daarom zeker mee met de winactie en wie kan ik zo ook eens Philosophy proberen ^^ (daar ben ik een beetje te gierig voor)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Woehoe hier ook nogmaals gefeliciteerd! Ik volgde uiteraard al op Bloglovin & Instagram, geniet van deze dag. En geef je blog een paar kusjes hahaha. Ik ben vooral heel benieuwd naar dat masker & naar de lippenstift. Succes iedereen <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan :) Tuurlijk doe ik mee met deze leuke actie! Ik volgde jullie al op bloglovin, maar nu ook op instagram. Mijn mail is : info@10notes.nl . Veel succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteeeerd meiden! Ik volgde jullie uiteraard al! Ik ben zo benieuwd naar Purity!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd Denise en Melanie! :) Toppers! Ik kijk wekelijks op jullie blog en ik zie dat ik jullie nog niet volg op bloglovin. zo stom! ;-) Gauw even doen! Mijn mail adres: demooistesteraandehemel@gmail.com :) Geniet van deze mijlpaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met jullie blogverjaadag meiden! Keep up the good work.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd meiden!!! super leuk en ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd lieve Denise en Melanie! Hopen op nog vele jaren bloggen!! Ik doe graag mee, en heb alles gedaan hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeeerd!
  Gaaf pakketje heb je samen gesteld,ik doe graag mee!

  oja ik heb alles gedaan
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met jullie blog verjaardag! Wat een mooi pakket hebben jullie samengesteld. Shea is mijn absolute favoriet en cool nude wil ik al lang hebben! En de rest is natuurlijk ook super! Ik heb alles gedaan.
  Sabrina at denklicht.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hii

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met jullie leuke winactie, daarom heb ik jullie gevolgd op bloglovin' en jullie post geliked. Ook volg ik jullie nu op insta. Mijn e-mailadres is nadeche.van.baaren@hotmail.com

  Veel liefs,
  Nadeche

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel erg leuke winactie ! Ik doe graag mee :) Ik volg jullie !!! Liefs xxx (sofie.vandevenne@student.kuleuven.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben gisteren met toeval op jullie blog terecht gekomen. Ik was namelijk op zoek naar een goede dupe van de MAC faux en dan zit ook nog in dit leuke pakket! Daarna ben ik eigenlijk blijven lezen omdat jullie echt een leuke manier hebben van schrijven, ga zo dooor! Jullie hebben in ieder geval een lezer meer hihi.
  Ook heb ik de stappen gevolgd :)

  Liefs en gefeliciteerd!!
  (esmee96vdkemp@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Holy moly. Alleen voor de Milka Oreo reep zou ik al mee willen doen. Hahah, ik hou daar zo van! Ik doe dus heel graag mee met de actie. Niet helemaal alleen voor de chocola hoor, want de andere spulletjes zijn ook echt heel leuk. Maar goed: ik volg jullie op bloglovin en like dit bericht!

  Email: leilajane_teun@hotmail.com

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Holy moly. Alleen voor de Milka Oreo reep zou ik al mee willen doen. Hahah, ik hou daar zo van! Ik doe dus heel graag mee met de actie. Niet helemaal alleen voor de chocola hoor, want de andere spulletjes zijn ook echt heel leuk. Maar goed: ik volg jullie op bloglovin en like dit bericht!

  Email: leilajane_teun@hotmail.com

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super actie. Vooral die cleanser heeft mijn interesse. Gedaan: Bloglovin' en "eerste gedeelte" Instagram.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ben een beetje laat, maar als nog gefeliciteerd :D haha heel toevallig was dit op mijn eigen verjaardag! Ik heb aan alles mee gedaan ook alle extra dingen! echt een heel leuk samengesteld pakket met van alles erin :) Hopelijk blijf je nog lang doorgaan met je blog je gaat echt heel goed en vind het altijd leuk om te lezen X Son

  BeantwoordenVerwijderen