dinsdag 19 mei 2015

Hello of -euhm- dag inspiratie!Zonder inspiratie geen blog, toch? Of dan gaat het in ieder geval een stuk lastiger! Sophie tagde me voor de inspiratietag die is bedacht door Patricia . Ik zag hem al op wat blogs voor bij komen en ik vind hem erg -ehm- inspirerend! Dus benieuwd of ik wel eens een writersblock heb, en of muziek mij helpt met het krijgen van inspiratie? Kijk dan snel verder!


Heb je volop inspiratie of loop je wel eens tegen een writersblock aan?
Oh boy, I wish.. Op dit moment, dus NU heb ik een enorme writersblock. Totaal geen inspiratie. Of een klein beetje maar dat ik niet weet hoe ik dat om moet zetten tot een artikel. Ik heb nog wel wat make-up spullen liggen die ik dol graag met jullie wil delen, maar voor reviews moet ik echt in de stemming zijn. En dat ben ik nu niet. Irritant!

Als de woorden niet uit je vingers vloeien, hoe voel je je dan?
Ik vind het zo onwijs frustrerend als het niet wil lukken. Dat heb ik met school ook, maar vooral met bloggen omdat dat een stuk makkelijker gaat. De afgelopen twee weken had ik vakantie dus zeeën van tijd om heerlijk te bloggen. Maar het lukte niet en daar kan ik mega van balen..

Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een artikel?
Ik wilde dat ik dit kon. Ik word echt honderdduizend keer afgeleid tijdens het typen van een artikel ( oh, nu zit ik pas op 3x.. valt mee!). Daarom duurt het bij mij ook zo lang om een artikel te maken. Heel af en toe lukt het me om een heel stuk door te typen, maar meestal ververs ik ondertussen 10 keer facebook, 5 keer Instagram en 7 keer twitter..

Welke brainstormtechniek zorgt gegarandeerd voor bloginspiratie?
Echt brainstormen doe ik niet, eigenlijk. Er komt meestal gewoon een random item in mij op waar ik over schrijf.

Helpt muziek jou ter inspiratie?
Ter inspiratie misschien niet helemaal, maar ik vind het heerlijk om muziek op te hebben tijdens het schrijven. In tegenstelling tot veel bloggers als ik het zo lees, hihi

Waar ontstaan de beste ideeën voor je blog?
Echt overal! In de trein, op school, in bad, als ik door de stad loop.. Op de meest vreemde tijden denk ik, hé hier kan ik misschien wel een artikel over schrijven!

In welke inspirerende omgeving werk jij het liefst?
Mijn bed is mijn heiligdom, hihi. Ik heb hier uitzicht over mijn hele (grote, kuchkuch) kamer. Mijn bureau en de daar bij horende stoel vind ik maar irritant.

Heb je ook een blogbijbel op je bureau staan voor als je het even niet meer weet?
Ik heb de boeken van Cynthia, Mascha en Lauren Conrad wel, maar echt blog bijbels zijn dat natuurlijk niet. Verder heb ik geen boeken die mij kunnen helpen bij een artikel. Heb jij nog tips voor goede inspiratie boeken?

Welke bloggers inspireren jou?
Hier ben ik heel kort over, omdat ik hier heel binnenkort een artikel aan ga wijden, maar dit zijn onder andere  Dagmar, Anne , Denise ( nee, niet ik zelf ;-) ) Anneloes en Femke . Waarom? Dat lees je binnenkort. Stay tuned!

Heb je nog meer bijzondere inspiratiebronnen?
Eerlijk gezegd zijn het meestal de onbekende mensen die mij op ideeën brengen. Een man tegen over mij in de trein die een bepaald boek leest, of het meisje voor mij in de rij bij de Starbucks. Of een willekeurige film of boek dat ik aan het kijken/lezen ben.

Dit was alweer de tag! Hele spannende antwoorden kan ik je niet geven, sorry haha. Ik doe mijn best m weer zoveel mogelijk te gaan posten. Ik hou onwijs veel van het bloggen en vind het vervelend om wakker te worden zonder vers artikel op de blog. Maar deze bloggersdip gaat vast wel weer voorbij. En dan ga ik jullie weer lekker elke dag lastig vallen met mijn gepraat! Ik tag Eilish  en iedereen die hem ook nog niet heeft gedaan deze tag over te nemen :)

Wat of wie is jouw grootste inspiratiebron?

Liefs,
Denise

                                          Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

2 opmerkingen:

  1. Als we het hebben over een inspiratiebron in het algemeen; Demi Lovato. Wat een power vrouw! Wat bloggers betreft; Anne en Dagmar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah leuk ingevuld zeg! :) superleuk om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen