maandag 2 november 2015

Deze boeken wil ik graag nog lezen #2Weten jullie mijn vorige 'boekenwishlist' nog? De meesten staan nog steeds op de 'wil ik nog héél graag lezen lijst'. Al kan je van 100 gelukkige dagen hier een review vinden. Inmiddels zijn er nog een aantal boeken van wat mij betreft 3 van de beste Nederlandse schrijvers bij gekomen. Kijk je mee en laat je inspireren om je boekenkast ( of E-reader) nog voller te maken.


Winter in New York ( en andere verhalen) - Chantal van Gastel
Nadat ik 'Ik wist het' van Chantal heb gelezen, wil ik alleen nog maar meer van haar lezen. Haar nieuwste boek Winter in New York en andere verhalen is net uit. En het lijkt me net zo'n mooi boek als 'ik wist het'.

Over het boek:

In Winter in New York verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen. In Stop! brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeen voor haar toekomst. Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden. En in Een kerstbelofte staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond. Of toch niet?


Zwaar verliefd/ Zwaar beproefd / Zwaar Verguld - Chantal van Gastel

Over het boek:

Zwaar verliefd gaat over Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond? 

Zwaar beproefd en zwaar verguld zijn een vervolg op zwaar verliefd. Deze serie lijkt me zo onwijs leuk! Ze zijn al iets ouder maar dat maakt mij niet zo veel uit eerlijk gezegd :-)

Alles of niets - Gillian King

Een boek dat ook net uit is Alles of niets van Gillian King. Ik heb  Zwart-wit gelezen en vond dat een heel goed boek. Zeer benieuwd naar Alles of niets!

Over het boek:

Nikki's jeugdliefde Koen heeft haar verlaten. Zij kan zich daar niet bij neerleggen en zet alles op alles om hem terug te krijgen, tot ze erachter komt dat ze al maanden dagelijks in de trein zit met een aantrekkelijke man die perfect bij haar past. 

Die man is Thijs. Zijn vriendin Roos heeft onlangs haar affaire met een collega aan hem opgebiecht. Ze hebben besloten samen verder te gaan, maar Thijs heeft het er moeilijk mee. Dus wanneer hij aan de praat raakt met het meisje van de trein, vertelt hij haar dat hij single is. Zo voelt hij het namelijk ook.

Roos doet haar best om na haar misstap haar relatie met Thijs te redden. Als ze via via hoort dat hij is gesignaleerd met een andere vrouw, wil en kan ze het niet geloven. Het zal toch niet waar zijn dat ze háár Thijs verliest aan een ander?

Zestig dagen - Gillian King

Eigenlijk wil ik gewoon alle boeken van Gillian nog lezen, maar vooruit, ik deel er nog één.

Over het boek:

Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaag komt. Ze wordt meteen weer meegezogen in het bruisende stadsleven... en in de liefde!

Gijs' vroegere beste vriend Jesper woont ook in Den Haag. Hij heeft zijn leven op de rit, met een leuke baan en een goede relatie. Maar als hij Emma na al die jaren terugziet, raakt zijn zekerheid aan het wankelen. Eef, Jespers vriendin, moet met lede ogen aanzien hoe Jesper en Emma steeds closer worden. In een laatste wanhoopspoging eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar hebben zodat zij Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij háár hoort, niet bij Emma. Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze strijd komen?

Glazuur- Lisette Jonkman

En dan hebben we de boeken van Lisette nog. Weer zo'n geweldige schrijfster. Neem bijvoorbeeld Glazuur:

Over het boek:

Sophie baalt van haar nietige baantje bij het grote reclamebureau CopyBlinders. Dat haar vroegere beste vriendin Karlin haar is baas is geworden en een relatie heeft met Sophies grote liefde Rein, helpt ook niet echt mee. Als Sophie voor de zoveelste keer vernederd wordt, is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast!Verkikkerd - Lisette Jonkman

Over het boek:

Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. In plaats daarvan komt ze tot haar grote afschuw terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds...


Verslingerd - Lisette Jonkman

Jaaaa een boek waarin de hoofdpersoon een (beauty) blog heeft. Dat kan alleen maar een héél leuk boek zijn!

Over het boek:

Het studentenleven gaat niet over rozen. Dat van Lucy niet, tenminste! Haar relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is Laura's interesse alleen zakelijk...?

Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken wordt er van alle kanten aan haar getrokken door vrienden en familie met problemen. Hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven? 

Niks geen spanning of horror. Geef mij maar van die heerlijke 'vrouwen boeken'. Wat lees jij graag? En heb jij nog tips voor mij?

Liefs,
Denise

                               Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen:

 1. wat een leuke boeken, ik ken ze allemaal niet (ben niet zo'n lezer) maar ze lijken mij wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvette modderman2 november 2015 om 09:42

  Je moet nog wel even wachten voordat je jarig bent hoor����

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke boeken! Ik ken ze niet allemaal, maar het klinken allemaal als boeken die ik ook zo wil lezen! Heerlijk ik heb de leesflow helemaal terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n lijstje! Ik ben echt gek op fantasy boeken!

  BeantwoordenVerwijderen