dinsdag 17 november 2015

Wat is jouw leukste artikel?Zoals jullie wel weten vind ik het ook super leuk om andere blogs te lezen. Al zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat ik even een vraagje heb aan jullie. Lees je mee?

Mijn vraag luidt: 

Wat is nou jouw favoriete artikel van jezelf én die van een ander blogger en waarom?
Het hoeft niet per se je best bezochte artikel te zijn. Maar gewoon een artikel waar je enorm trots op bent. Een artikel die erg grappig is of juist een artikel waarvan je vindt dat iedereen hem moet lezen omdat je een boodschap wilt uitdragen. 

Een voorbeeld:

Het artikel van mij zelf: ik vind dat wel meer mensen dit artikel mogen lezen omdat er nog zoveel onduidelijkheid over dit onderwerp is en ik dat heel erg vind. 

Het artikel van een ander: wie is er niet dól op sushi? Nou ik wel hoor! Sabrina schreef in dit artikel 13 hilarische ideeën over waarom sushi het beste eten ever is. Ben jij al om? 


Dus:
Deel het linkje ( en de motivatie) van je eigen artikel en die van een ander. Succes! :-)

Liefs,
Denise

                                Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

1 opmerking:

  1. Ik heb eigenlijk vooral veel artikelen waar ik erg trots o ben maar zou er niet eentje kunnen kiezen aha

    BeantwoordenVerwijderen