zaterdag 14 november 2015

Help, ik ben een fan!Heb je haar weer hoor. Met d'r fan zijn. Ja, sorry. Ik ben niet meer zo'n fan als een paar jaar geleden als in dat ik mijn hele kamer vol heb met posters of dat ik elk tijdschrift koop waar mijn 'idolen' instaan. Ik kijk niet meer elk tv programma ( terug) waar ze in zitten en mede door mijn gezondheid kan ik niet meer zo vaak naar de mannen ( ik ben fan van Nick en Simon, mocht het je nog niet duidelijk zijn ;-) ) als dat ik eerder deed. Toch ben ik nog wel echt fan. Ik vind het fijn om naar optredens te gaan en ik geef meer geld uit aan concerten dan dat mijn bankrekening leuk vindt. Maar hé ik ben nog jong. Ik heb nog niet zoveel vaste lasten en nu kan het nog. Dus waarom niet. Fan zijn is gewoon erg leuk. En in deze post vertel ik je waarom.Ten eerste en dat vind ik misschien wel het állerleukste, leer je gewoon super lieve mensen kennen. Mensen die ook fan zijn, maar buiten dat ook gewoon leuke mensen zijn. Mensen met wie je naar optredens en concerten kan gaan, maar met wie je ook gewoon een dagje kan winkelen. op vakantie kan gaan en serieuze gesprekken mee kan voeren. Sommige meiden die ik door Nick en Simon heb leren kennen zijn gewoon echte vriendinnen van mij geworden. En Nick en Simon? Die komen zelden nog voor in onze gesprekken :-).

Als je met muziek bezig bent ( in mijn geval luisteren want ik ben zo amuzikaal als ik weet niet wat), dan vergeet je soms even alles om je heen. Zo fijn om gewoon even in een andere wereld te zijn. Zo fijn om even heel oppervlakkig bezig te zijn met dat nieuwe album dat er aan komt in plaats van met je eigen leven dat op dat moment misschien niet helemaal loopt zoals jij voor ogen had.

Maar hoe fijn is het ook gewoon die herkenning die je in de muziek vindt. En dan niet alleen de liedjes die je op de radio hoort, maar ook de rest van de liedjes ( die vaak nog veel mooier zijn) die op het album staan en die je als fan natuurlijk ook luistert.

Ben je al eens naar een concert geweest? Nee? Echt doen hoor. Magisch. Zoveel mensen die komen voor een bepaalde artiest of act. Zoveel mensen die elk woord meezingen. Op zo'n moment lijkt de wereld gewoon één en al vrede. Naar welke artiest je ook gaat, je gaat het geweldig vinden. ( Maar toch raad ik Nick en Simon wel aan hoor..  The Script is ook fantastisch). Als echte fan probeer je geen enkele groot concert te missen natuurlijk. Het Gelredome en Ahoy hebben bijvoorbeeld al gezorgd voor mooie herinneringen. :-).

Kortom: ik vind het heerlijk om fan te zijn. Soms is het een 'zware' hobby. Mijn camera is bijvoorbeeld al eens verdronken omdat ik zo nodig een paar uur in noodweer moest wachten om vooraan te staan. Het kost bakken met geld en het geeft je af en toe een boel stress. Maar het is het absoluut waard.

Oh, en als je dit leest kan het zomaar zijn dat die mannen waar ik zo fan van ben voor mijn neus staan.  Eerst zouden mijn plannen niet doorgaan om naar de Margriet Winter Fair te gaan,  toen vroeg een vriendin of ik mee wilde. Maar ik twijfelde zo ontzettend. Mijn lichaam is niet op z'n best de laatste tijd. Ik heb echt rust nodig. Máár.. ik heb ook afleiding nodig. Twijfeltwijfel. Toen een andere vriendin opeens kaarten voor mij won ( hoe lief, maar echt.. Dankjewel Iris <3), kon ik het natuurlijk niet maken om niet te gaan :-).


Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?


1 opmerking:

  1. Veel plezier vandaag! Ik vind mezelf een fan noemen belachelijk. Ik houd niet van het woord. Ik vind iemand goed kunnen zingen en de teksten spreken me aan. De persoon inspireert me (demi lovato), maar fan. Ik denk dan al gillende tieners en daar heb ik een hekel aan. Het zijn ook maar mensen. Naar concerten gaan vind ik geweldig, maar helaas lukt dat niet altijd. Vanwege mn portemonnee, maar ook mn pijn natuurlijk. Ik hoop vooral dat demi een tour doet in elde eu en naar nl komt. Want dat wordt wel eens tijd.

    BeantwoordenVerwijderen