zondag 22 november 2015

Rituals Lipgloss La Vie En Rose Fresh CoralIk heb een haat-liefde verhouding met lipgloss. Eerder, en dan kan je denken aan 5/6 jaar terug, toen droeg ik ze nog wel eens. Maar de laatste jaren eigenlijk nog nauwelijks. Voornaamste reden is omdat ze zo erg kunnen plakken. En dat vind ik zó irritant. Toen ik een tijd terug een lipgloss van Rituals kreeg besloot ik om hem toch een kans te geven. Zou deze wel fijn zijn?Ik ben tot voorheen niet bekend met de make-up producten van Rituals. Wel gebruik ik hun douche producten graag. Ik vind de verpakkingen er altijd heel leuk uitzien en dat geldt ook voor deze lipgloss. De lipglosstube zit verpakt in een kartonnen, langwerpig doosje die er ook nog eens heel leuk uitziet! Leuk en handig om neer te zetten bijvoorbeeld. Maar met een mooie verpakking ben je er natuurlijk nog niet!
De tube zelf ziet er net zo leuk uit als de verpakking. Anders dan de meeste lipgloss die ik ken, heeft hij geen standaard lipgloss applicator. Het is echt een tube waar je de lipgloss uit moet knijpen. Wel is het einde schuin afsneden waardoor je de gloss wel makkelijk over je lippen kan smeren.De kleur is een beetje koraal/oranje. Niet een kleur dat ik voor mijzelf snel zou uitkiezen. Maar een lipgloss is natuurlijk wel anders dan een lipstick. Veel minder fel en een stuk transparanter. Op mijn hand zie je dat de gloss flink wat glans bevat. Daar hou ik wel van.


Dan door naar de lippenswatch! Ik ben er tevreden mee. Het oranje zie je helemaal niet echt terug op mijn lippen, de glans des te meer!


Nog even een fullface foto. De lipgloss geeft mijn look net die finishing touch.


Mijn grootste haat wat betreft lipgloss was dat ze zo afgeven en plakken. Ik besloot om even wat te gaan drinken om te testen of deze lipgloss veel zou afgeven. Zoals je op onderstaande foto kan zien geeft hij wel iets af, maar het valt heel erg mee! Pluspunt!


Conclusie:

Ondanks dat ik niet zo'n fan ben van lipgloss, vind ik dit wel een mooi en fijn product. De verpakking is een feestje om te zien, de tube werkt fijn, en de gloss plakt niet heel erg en geeft ook niet bijzonder veel af.

Rituals Lipgloss La Vie En Rose Fresh Coral is te koop bij Rituals voor €8,50

Wat vind jij van deze lipgloss? Ben je bekend met make-up van Rituals?

Liefs,
Denise

                                 Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

4 opmerkingen: