woensdag 17 februari 2016

Make-up look of the dayIk draag make-up niet omdat ik me schaam voor mezelf zonder make-up maar omdat ik het gewoon super leuk vind om mezelf op te maken! Inmiddels heb ik wel wat producten verzameld die ik er bijna dagelijks wel bij pak, afhankelijk van hoe snel ik uit mijn bed kom haha. Ik laat je zien welke look ik graag draag. Kijk je mee?
Dit is hem dan, mijn 'dagelijkse' look! Ik vind niet dat ik eruit zie als een barbiepop, maar je kan wel zien dat ik wat draag. Ik draag lang niet elke dag lipstick, maar ik vind wel dat het mijn look afmaakt.

Onder mijn oogschaduw draag ik een primer van Smashbox. Mijn oogschaduw is de middelste kleur van dit palette. Toen vond ik het palette niet fijn, maar ik heb hem helemaal herontdekt! Sinds ongeveer 1,5 jaar draag ik vrijwel altijd eyeliner als ik make-up op heb. Het maakt mijn oogopslag toch iets frisser en ik lijk er wat minder moe door op de één of andere manier.


Voor een mooie glans op mijn wangen pak ik graag het Golden Sugar palette van Make-up revolution erbij.Ik moet de blushes echt wat vaker gebruiken, maar de lichtste highlighter links boven gebruik wel regelmatig en dus ook bij deze look. Zo onwijs mooi!


Zoals ik hierboven al zei, draag ik niet elke dag lipstick. En al helemaal niet elke dag een felle. Toch vind ik het heel leuk om af en toe wel eens flink uit te pakken. Captive van MAC vind ik een prachtige kleur voor de herfst en winter! <3

De producten die ik heb gebruikt voor deze look:

- L'Oréal true match foundation
- Collection lasting perfect concealer 
- MAC prep+prime poeder
- MAC Dainty
- NYX Taupe
- Makeup revolution Golden Sugar
- NYX love in rio no tine lines
- L'Oréal perfect slim eyeliner
- Le volume de Chanel
- MAC Captive 
- Catrice wenkbrauwpoeder

Dit zijn de producten die ik zou gebruiken als ik mij (bijna) helemaal opmaak zoals op de foto bovenaan. Maar natuurlijk wissel ik ook wel met andere producten. Nogmaals, ik gebruik dit echt niet elke dag. Ik heb niet altijd de zin of tijd om zoveel aan mijn make-up te doen en ik vind het ook helemaal niet nodig elke dag :-)


Hoe ziet jouw perfecte look eruit?

Liefs,
Denise

                                    Volg jij mij al op Bloglovin'Facebook en Instagram?

9 opmerkingen: